Στην εποχή μας αποθανατίζουμε σχεδόν κάθε μας στιγμή. Αναμφίβολα μία από αυτές τις στιγμές είναι και η γέννηση του παιδιού σας. Ίσως να εκπλαγείτε όταν κάποια στιγμή ανατρέξετε στις πρώτες μέρες του μωρού σας κι ανακαλύψετε πως χάρη στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τότε, έχετε τη δυνατότητα να συλλέξετε περισσότερες αναμνήσεις. Έτσι φροντίστε να αποθανατίσετε τα παρακάτω στιγμιότυπα από εκείνο το διάστημα:

  1. Η πρώτη φορά στην αγκαλιά της μαμάς: Οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν πως ξεχνούν τον επώδυνο τοκετό μόλις κρατήσουν το μωρό στην αγκαλιά τους. Ίσως, ούτε η φωτογραφία να καταφέρει να αποτυπώσει όλα όσα νιώσετε εκείνη τη στιγμή, αλλά αξίζει μια προσπάθεια.
  2. Η πρώτη φωτογραφία του μωρού με τον μπαμπά και τη μαμά: Ναι, καλά καταλάβατε, τώρα είστε τρεις!
  3. Η πρώτη γνωριμία με το μεγαλύτερο αδερφάκι: Θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη όταν αρχίσουν να μαλώνουν σαν το σκύλο με τη γάτα
  4. Η πρώτη γνωριμία με τον παππού και τη γιαγιά: Η συγκεκριμένη φωτογραφία θα είναι για εκείνους, η μαρτύρια της ημέρας που ένιωσαν περισσότερο περήφανοι για τα παιδιά τους κι εσείς κοιτάξτε προσεκτικά, είναι η εικόνα μιας άνευ όρων αγάπης.
  5. Τα ποδαράκια του μωρού σας: Είναι απίστευτο πόσο μικρές είναι οι πατούσες των μωρών και θα το διαπιστώσετε μόλις τις βάλετε στην παλάμη σας. Ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο θα σας υπενθυμίζει πάντα αυτή την αίσθηση.
  6. Η πρώτη αστεία φάτσα του μωρού σας: Θα ακολουθήσουν χιλιάδες αλλά καμία δεν συγκρίνεται με την πρώτη.
  7. Ο πρώτος ύπνος του: Ναι, κάποια στιγμή κοιμάται γαλήνια, μπορεί να μην το πιστεύετε τώρα που είστε όρθιοι στις 3 τα χαράματα, αλλά ευτυχώς υπάρχει ντοκουμέντο!
  8. Όταν κρατήσει για πρώτη φορά το δάχτυλο το δικό σας ή κάποιου συγγενή: Οι αντιδράσεις ενός νεογέννητου είναι λίγες, γι’αυτό η πρώτη φορά που θα κρατήσει με τα μικροσκοπικό χέρι του το δάχτυλο κάποιου είναι τόσο σημαντική!