Το καλοκαίρι θέλει ήλιο, θάλασσα και παραλία. Θέλει όμως ενέργεια και προστασία από τσιμπήματα. Οι δύο σύμμαχοι σας για αυτό το καλοκαίρι είναι το biogreen gel και το enerbi.

Το καλοκαίρι όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά κοκκινίλες, σπυράκια, τσίμπημα, φαγούρα, εκζέματα, μύκητες (δέρμα, νύχια, γεννητικά όργανακλπ) … Αν αναζητείτε φυσική, ασφαλή και αποτελεσματική λύση για όλες αυτές τις δερματικές παθήσεις χωρίς κορτιζόνη και αντιβίωση: Biogreen Gel, ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός του φυτού Lapacho με Πρόπολη, Καλέντουλα, Αλόη Βέρα, εκχύλισμα σπόρων Γκρέιπ φρουτ & MSM. Είναι ασφαλές και για στοματικές άφθες αλλά και για εξωτερική χρήση στα γεννητικά όργανα. Το Biogreen Gel συνιστάται από τους Παιδιάτρους, ενώ διαθέτει κλινικές μελέτες στον άνθρωπο που τεκμηριώνουν τις αντιβακτηριακές, αντιϊκές, αντιμυκητιασικές & αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του.  Κατάλληλο για όλη την οικογένεια από μωρά 6 μηνών.

biogreengel

 

To Enerbi plus είναι ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός βιταμινών, αμινοξέων και τονωτικών για δύναμη και ευεξία από το 1ο φιαλίδιο. Περιέχει αργινίνη, διμεθυγλικίνη, χυμό μύρτιλου, τζίνσενγκ, βασιλικό πολτό, βιταμίνες Β1, Β2, Β6, Β12, μαγνήσιο και κάλιο.

Το Enerbi plus είναι ιδανικό  για άμεση τόνωση και ενέργεια σε περιόδους με έντονο ψυχοσωματικό στρες και κόπωση. Το επιλέγουν άτομα που εργάζονται πολύ, δεν τρέφονται σωστά και ισορροπημένα, αθλητές και άτομα που γυμνάζονται συστηματικά, σπουδαστές σε περιόδους κούρασης, αλλά και ασθενείς που χρειάζονται τόνωση. Δοκιμάστε το!

14100568-orig