ΤΟ NEWSCHOOL.ATHENS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ»

1 ΜΗΝΑΣ, 12 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, 36 ΦΙΛΜ

 ΠΡΟΚHΡYΣΣΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το NewSchool.Athens ο πιο σύγχρονος εκπαιδευτικός φορέας αφιερωμένος στα δημιουργικά ψηφιακά επαγγέλματα και τις νέες τεχνολογίες ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για το νέο του προγράμματα «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ».

 Μετά τον επιτυχημένο κύκλο σπουδών στη φωτογραφία, το NewSchool.Athens προχωρά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός νέου εντατικού προγράμματος με αντικείμενο τoν κινηματογράφο. Το πρόγραμμα ακολουθεί διεθνή πρότυπα διδασκαλίας  και απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, επαγγελματία ή μη, που επιθυμεί να δημιουργήσει μια δική του ταινία μικρού μήκους.

Γιατί να επιλέξετε το NEWSCHOOL.ATHENS;

  • Δουλεύετε δίπλα σε διεθνούς εμβέλειας επαγγελματίες.
  • Είστε μέλος μικρής τάξης επιλεγμένης με αυστηρά κριτήρια εισαγωγής
  • Δημιουργείτε φιλμ που θα σας χρησιμεύσουν στην καριέρα σας
  • Αποκτάτε πρακτικές γνώσεις με ταχύρυθμο τρόπο

Στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ» το ΝewSchool.Athens Scholarship Fund και η εταιρεία παραγωγής Faliro House προκηρύσσουν υποτροφίες ολικής και μερικής φοίτησης για τη συμμετοχή μέχρι έξι υποψήφιων στο νέο πρόγραμμα. Η επιλογή των υποτρόφων θα γίνει με βάση την αίτηση συμμετοχής, την παρουσίαση δουλειάς και προσωπική συνέντευξη από επιτροπή επιλογής, στην οποία συμμετέχουν σημαίνοντες δημιουργοί, παραγωγοί και επιχειρηματίες.

Επιπλέον, με στόχο την συνεχή υποστήριξη της επαγγελματικής κατάρτισης των αποφοίτων της σχολής το ΝewSchool.Athens έχει εξασφαλίσει για τους συμμετέχοντες του προγράμματος θέσεις πρακτικής άσκησης (internships)σε κορυφαίες εταιρίες  παραγωγής και διανομής στην Ελλάδα – Feelgood Entertainment, Faliro House,  Haos Film, Τοpcut/Modiano, Stefi Productions, ΒοldisΜissing.

Οι συντελεστές, διδάσκοντες & συνεργάτες του προγράμματος «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ» είναι:

 Σύμβουλος Σχεδιασμού Προγράμματος – Αθηνά Τσαγγάρη

Υπεύθυνος Σπουδών – Νικόλας Ποττάκης

Σύμβουλος Σπουδών– Αμάντα Λιβανού

Διδάσκοντες και Συνεργάτες (αλφαβητικά)

Ηλίας Αδάμης (φωτογραφία), Αλέξανδρος Βούλγαρης (σκηνοθεσία και ήχος) Μαρίνα Γιώτη (σκηνοθεσία), Γιώργος Ζώης (σκηνοθεσία), Αμάντα Λιβανού (παραγωγή), Γιώργος Μαυροψαρίδης (μονταζ), Θύμιος Μπακατάκης (φωτογραφία), Λέανδρος Ντούνης (ήχος και σχεδιασμός ήχου), Νίκος Πάστρας (σκηνοθεσία), Xάρης Πατραμάνης (σκηνοθεσία), Νικόλας Ποττάκης (φωτογραφία),  Aθηνά Τσαγγάρη (παραγωγή, σκηνοθεσία),  Ευθύμης Φιλίππου (σενάριο),  Άγγελος Φραντζής (σκηνοθεσία), Μαρία Χατζάκου (παραγωγή), Matt Johnson (μοντάζ)

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Διάρκεια προγράμματος: 4 εβδομάδες

Κόστος συμμετοχής: 1.500 Eυρώ. Παρέχονται υποτροφίες μερικής ή ολικής φοίτησης

Έναρξη προγράμματος: 19 Νοεμβρίου 2012

Tι είναι το NEWSCHOOL.ATHENS 

To NewSchool.Athens είναι ένας νέος εκπαιδευτικός φορέας αφιερωμένος στα ψηφιακά δημιουργικά επαγγέλματα και τις νέες τεχνολογίες.  Είναι επίσημος συνεργάτης του Αnton B Nilsen του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού ομίλου της Νορβηγίας που αριθμεί πάνω από 30,000 φοιτητές. Στόχος του είναι να γίνει πόλος έλξης δημιουργικών φοιτητών από όλο τον κόσμο στην Ελλάδα.  

Περισσότερες πληροφορίες:
Χριστίνα Αλεξάνδρα Δημοπούλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: +302105243694
Emaill: [email protected]