Ώστε λοιπόν σκέφτεσαι να την παντρευτείς; Ήρθε η ώρα που επιτέλους περίμενες! Η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου πλησιάζει και εσύ έχεις άγχος για το δαχτυλίδι της πρότασης; Χαλάρωσε, παρακάτω σου έχουμε κάποιες σημαντικές συμβουλές που θα πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να καταφέρεις να βρεις το δαχτυλίδι που  θα «δέσει» τόσο αρμονικά εκείνη τη μοναδική στιγμή!

Όρισε το budget

Ενώ πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αξία ενός τέτοιου δαχτυλιδιού δεν έχει καμία σημασία (αρκεί να δεις τα μάτια της να λάμπουν και να πει το ΝΑΙ) ωστόσο θα πρέπει να ορίσεις έναν ποσό και στη συνέχεια να διερευνήσεις πλήρως όλες τις επιλογές που έχεις μέσα από το Skaras Jewels(https://www.skarasjewels.com/ ) και πίστεψε με είναι πάρα πολλές, τόσες που θα μπερδευτείς αφού είναι όλα υπέροχα. Στο site λοιπόν μπορείς να βρεις μονόπετρα από 110€ μέχρι και 9510€ αλλά και ποια είναι διαθέσιμα άμεσα (σε περίπτωση που θέλεις να προλάβεις τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου).

Δώσε προσοχή στο σωστό μέγεθος

Ευτυχώς το Skaras Jewels έχει τη λύση σε αυτό και μας συμβουλεύει τα εξής: «Σε αυτή την περίπτωση προτείνουμε τη γνωστή μέθοδο της… κατασκοπίας! Σωστά διαβάσατε!
Κάντε την έρευνα σας ρωτώντας ένα κοντινό πρόσωπο του ατόμου που θέλετε να προσφέρετε το δαχτυλίδι εάν γνωρίζει το νούμερο του.
Εάν είναι σύντροφος σας, τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Δανείζεστε (κρυφά πάντα), ένα δαχτυλίδι που φοράει και με τη βοήθεια του 1ου τρόπου μέτρησης, από τον
 Οδηγό Μεγέθους Δαχτυλιδιών, βρίσκετε εύκολα και γρήγορα το σωστό νούμερο…και κανένας δε θα καταλάβει τίποτα!»

Διάλεξε το στυλ που επιθυμείς

Και αφού επέλεξες το ποσό που θέλεις να διαθέσεις αλλά και το σωστό νούμερο για την αγαπημένη σου  σειρά έχει το στυλ που επιθυμείς! Μόνο εσύ ξέρεις τόσο καλά το κορίτσι σου αλλά για να σε βοηθήσουμε θα σου πούμε τα παρακάτω:

  1. Σκέψου τα ρούχα που φοράει
  2. Τα αξεσουάρ που χρησιμοποιεί
  3. Τα μέταλλα που αγαπάει

Μόλις λοιπόν χρησιμοποιήσεις αυτά τα τρία χαρακτηριστικά δεν έχεις παρά να ολοκληρώσεις την παραγγελία. Και αν ακόμα αναρωτιέσαι αν θα της αρέσει εμείς επιλέξαμε τέσσερα μοναδικά μονόπετρα χωρισμένα σε χρυσό, λευκόχρυσο, ζιργκόν και διαμάντι και στα παρουσιάζουμε (με την ελπίδα ότι κάποιος θα μας κάνει την ίδια πρόταση)

Μονόπετρο Δαχτυλίδι Ροζ Χρυσό Κ14 και Πέτρες Ζιργκόν

1

Δαχτυλίδι Μονόπετρο Λευκό Ροζ Χρυσό 14 Καρατίων Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν

2

Μονόπετρο Δαχτυλίδι Λευκό Χρυσό 18 Καρατίων Κ18 με Διαμάντια 

3

Μονόπετρο Δαχτυλίδι Λευκό και Ροζ Χρυσό 14 Καρατίων Κ14 με Ζιργκόν 

4