Το όνειρο κάθε έφηβου έκανε πραγματικότητα η Janelle Burley Hofman όταν έκανε δώρο στον 13χρονο γιο της Gregory, το πρώτο του iPhone. Η ίδια φαίνεται πως προβληματίστηκε αρκετά πριν προβεί στην εν λόγω αγορά γι’ αυτό και το δώρο συνοδεύτηκε από ένα συμφωνητικό 18 όρων που ο Gregory όφειλε να υπογράψει για να αποκτήσει τελικώς το iPhone.

Η Janelle Burley Hofman μάλιστα δεν δίστασε να δημοσιεύσει το συγκεκριμένο συμφωνητικό στο διαδίκτυο πιθανότατα για να παροτρύνει κι άλλους γονείς να ακολουθήσουν το παράδειγμα της.

Δίχως να είμαι ψυχολόγος, οφείλω να ομολογήσω πως εντυπωσιάστηκα από την κίνηση της εν λόγω μητέρας όχι μόνο για τη σύλληψη της συγγραφής ενός τέτοιου συμφωνητικού αλλά κυρίως από το ύφος του κειμένου καθώς φανερώνει μια γυναίκα που εμπιστεύεται την ωριμότητα και την κρίση του γιου της αλλά παράλληλα δεν ξεχνά πως πρόκειται για ένα 13χρονό παιδί που έχει ανάγκη από όρια.

Αν θέλετε κι εσείς να διαβάσετε το συμφωνητικό που συνέταξε η Janelle Burley Hofman κι ενδεχομένως να πάρετε μια ιδέα για το πως μπορείτε κι εσείς να χειριστείτε ένα αντίστοιχο ζήτημα, πατήστε εδώ.