Από τη στιγμή που η πανδημία μπήκε στις ζωές μας, όλο και περισσότεροι από εμάς συνειδητοποιούμε την ανάγκη να προστατεύσουμε το περιβάλλον, αλλάζοντας συνήθειες. Η βιωσιμότητα και η ανακύκλωση είναι πια θέματα που συζητάμε καθημερινά και επηρεάζουν τις αγοραστικές μας αποφάσεις. Έρχονται σύντομα τα Χριστούγεννα. Όσοι έχουν παιδιά θα ξεκινήσουν σύντομα την αναζήτηση, προκειμένου να προσφέρουν στα μέλη της οικογένειάς τους ένα δώρο με σημασία. Τι θα έλεγες φέτος αν τα παιχνίδια που θα μπουν κάτω από το δέντρο είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό;

Η Wiltopia είναι η πρώτη σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL που κατασκευάζεται από 80% βιώσιμο υλικό κατά μέσο όρο. Έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά PCR – δηλαδή πλαστικά που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί από τους καταναλωτές και έχουν επιστρέψει στην ανακύκλωση – καθώς και πλαστικά βιολογικής βάσης. Και όλα αυτά χωρίς να έχει γίνει καμία αλλαγή στα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας της PLAYMOBIL.

Η Wiltopia μεγαλώνει μαζί με τα παιδιά σε έναν κόσμο όπου τα ζώα και η φύση προστατεύονται. Σε αυτό το πλαίσιο η PLAYMOBIL συνεργάστηκε με την Coolrec, εταιρία εξειδικευμένη σε θέματα ανακύκλωσης παλαιών ψυγείων. Με προηγμένες τεχνικές μηχανικής ανακύκλωσης τα παλιά πλαστικά μετατρέπονται σε κόκκους, οι οποίοι μεταμορφώνονται σε ζωάκια, δέντρα και καλύβες του Αμαζονίου!

Τι περιλαμβάνει η σειρά

27 σετ άγριων ζώων από όλο τον κόσμο και 7 μεγαλύτερα σετ PLAYMOBIL βρίσκονται ήδη στα καταστήματα παιχνιδιών και περιμένουν τα παιδάκια από 4 ετών που θέλουν να παίξουν μαζί τους, να τα προσθέσουν στη συλλογή τους και να μάθουν περισσότερα για αυτά. Κάθε σετ ζώου περιέχει και μια συλλεκτική κάρτα με QR code που οδηγεί σε ένα app με πληροφορίες, ηχητικά κλιπ, αλλά και AR προβολής του ζώου. Τώρα μπορούμε να βγάλουμε selfie με μία καμηλοπάρδαλη!

Τα 7 μεγάλα σετ με κτίρια και φιγούρες κρύβουν κι άλλες εκπλήξεις! Μία αληθινή πυξίδα και ένα φωτάκι νύχτας είναι δύο από τα πολλά μυστικά που θα ανακαλύψουν τα παιδιά εξερευνώντας τον Αμαζόνιο με τo PLAYMOBIL Wiltopia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.