Και αφού λοιπόν οι εξετάσεις τελείωσαν το Allou! Fun Park σε στέλνει διακοπές για να ζήσεις το καλοκαίρι στο έπακρο με τον πιο καλοκαιρινό, FUN διαγωνισμό!

 

Κάθε εβδομάδα  λοιπόν  έως  και 15 Ιουλίου, ένας μεγάλος τυχερός κερδίζει ένα υπέροχο 3ημερο σε καλοκαιρινό προορισμό από τα Smile Acadimos και το beach bag των διακοπών του με super καλοκαιρινά δώρα: τέντα θαλάσσης Terra Mare, σαγιονάρες Ipanema, accessories i-repair για το κινητό και Allou! XXL Pass για ακόμα περισσότερο παιχνίδι!

Summer Time @ Allou!

Έλα και παίξε στο Allou!, κατέβασε το app bubbllz, ανέβασε στη σελίδα σου στο facebook φωτογραφία μέσα στο αγαπημένο σου παιχνίδι και μπες στη μεγάλη κλήρωση!

Για περισσότερο summer fun, πρόσθεσε στη φωτογραφία σου τα μοναδικά allou! stickers που θα βρεις στην εφαρμογή! Και μην ξεχνάς… κέρδιζε με κάθε Post… κάνε bubbllz!

Και το παιχνίδι δεν σταματάει εδώ!

Ετοιμάσου για τρελά driftaρίσματα στη μοναδική πίστα Drift Kart στην Ελλάδα, Loop-αρε με το Loop Ιt, ανέβα ψηλά με τα Star Flyer, Shock & Drop, Panorama, ζήσε τον τρόμο στο The House of Fear BODIES και πολλές ακόμα στιγμές real διασκέδασης στα υπόλοιπα παιχνίδια του Allou!

Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου στην Skill Zone, την περιοχή με τα παιχνίδια δεξιοτήτων και κέρδισε  δώρα!

Παίξε μέχρι να τα παίξεις με το Allou! XXL Pass, που σου προσφέρει απεριόριστο παιχνίδι όλη μέρα με επιπλέον συμμετοχές στο The House of Fear BODIES, Mirror Forest & Lazer Maze.

Πουθενά δεν είναι Allou!

Allou! Fun Park!

Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!

  • Η είσοδος στο Allou! Fun Park είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα –  Πέμπτη: 17:00- 23:00

Παρασκευή: 17:00 – 24:00

Σαββατοκύριακο & αργίες: 10:00 – 24:00