Το Athens Metro Mall σε καλεί να  ξεκινήσεις δυναμικά το Φθινόπωρο βάζοντας Τρίποντο στη Νέα Σχολική Χρονιά! Από τις 05 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, μικροί και μεγάλοι επισκέπτονται το Athens Metro Mall για σχολικές αγορές αλλά και για μοναδικές μπασκετικές στιγμές με παιχνίδια και live αναμεταδόσεις του EuroBasket! Παράλληλα, με αγορές 30€* και άνω όλοι μπαίνουν καθημερινά σε κληρώσεις για καταπληκτικά, αθλητικά και σχολικά δώρα!

Back 2 School σε μπασκετικό σκηνικό

Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων υποδέχεται κάθε στιγμή τους επισκέπτες του με μοναδικές εκπλήξεις! Γίνετε κι εσείς μέλος της αθλητικής παρέας του Athens Metro Mall παρακολουθώντας, στο ειδικά διαμορφωμένο ραδιοφωνικό booth (επίπεδο 0), τις 4ωρες live εκπομπές με τον Sport-FM παρέα με αγαπημένους καλεσμένους που θα σχολιάζουν τις εξελίξεις των αγώνων ενώ όλοι μαζί θα ευχόμαστε Καλή Επιτυχία Ελλάδα!

Παράλληλα, διαδραστικά παιχνίδια γύρω από το εντυπωσιακό basketοstage θα χαρίζουν σε μικρούς και μεγάλους, αμέτρητη διασκέδαση, κάθε στιγμή.

Σ’ ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό, με κατάλληλα διαμορφωμένη διακόσμηση και ειδικό stage, το Athens Metro Mall, μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, σας προσφέρει και φέτος αμέτρητες επιλογές για τα σχολικά σας ψώνια – και όχι μόνο – μέσα από 90 επώνυμα καταστήματα μόδας και ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού.

*Ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο infodesk (επίπεδο 1).