Το μάθημα ξεκινά… στο ATHENS METRO MALL! Λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς «βγάζουμε» μια λευκή κόλλα χαρτί και φτιάχνουμε τη λίστα με τα απαραίτητα για τη νέα σεζόν! Έως και τις 3 Οκτωβρίου, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων περιμένει τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του για να απολαύσουν τις αγορές τους στις καλύτερες τιμές, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Back to School στο Athens Metro Mall με μοναδικά δώρα!

Από τις 2 Σεπτεμβρίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου με κάθε αγορά αξίας 20€* και άνω, από όλα τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου, λαμβάνετε μέρος σε κληρώσεις για να κερδίσετε φανταστικά δώρα από τα public!

Το καλύτερο;

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Τουμπάνος και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος από τον αγαπημένο Athens Dee Jay 95.2, θα εκπέμπουν ζωντανά από τις 12:00 έως τις 15:00 και θα αναδείξουν τους τυχερούς νικητές!

Εμπειρία που παίρνει… «Άριστα 10»!

Υποδεχτείτε τη νέα σχολική χρονιά εμπλουτίζοντας το «πρόγραμμα» των ημερών με την επίσκεψή σας στο ATHENS METRO MALL, κάνετε ένα «διάλειμμα» στα café ή τα εστιατόριά του και απολαύστε στιγμές shopping που θυμίζουν…

«εκδρομή» με δώρα!

Πριν χτυπήσει το κουδούνι…

Διαλέγουμε σχολική τσάντα, γεμίζουμε την κασετίνα μας με τα πιο πολύχρωμα μολύβια και επιλέγουμε τα πιο cool outfits για το σχολείο! Μετά από τη βόλτα στα καταστήματα του ATHENS METRO MALL, οι μικροί μας φίλοι δεν θα βλέπουν την ώρα για να επιστρέψουν στα θρανία! Ο ενθουσιασμός όμως συνεχίζεται και για τους… μεγάλους «μαθητές» μας αφού στα 95 καταστήματα μόδας, ομορφιάς και διακόσμησης του ATHENS METRO MALL, θα βρουν όλα όσα χρειάζονται για να ανανεώσουν το στιλ, την εμφάνιση και τον χώρο τους, πατώντας το πολυπόθητο “reset” ενόψει της νέας σεζόν!

* Ισχύει με την επίδειξη των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο info desk (επίπεδο 1).