Τα ψώνια με τη μαμά και τον μπαμπά είναι πάντα μια διασκεδαστική εμπειρία για τα παιδιά. Σε ποιόν δεν αρέσει να χαζεύει τις βιτρίνες, να κουβεντιάζει με τις πωλήτριες και να δοκιμάζει ρούχα; Τα παιδιά λατρεύουν να μιμούνται σκηνές από την καθημερινότητα των «μεγάλων» και τα PLAYMOBIL τους δίνουν ακριβώς αυτή τη δυνατότητα με τη νέα σειρά «Εμπορικό Κέντρο».

9079_Box_li

Το μεγάλο Εμπορικό Κέντρο σας προσκαλεί να κάνετε βόλτα και να ψωνίσετε, σε τρία διαφορετικά καταστήματα. Η μπουτίκ είναι ενημερωμένη με την τελευταία λέξη της μόδας, ενώ οι υπάλληλοι των καταστημάτων κατοικίδιων ζώων και αθλητικών ειδών, θα σας συμβουλέψουν για τις καλύτερες αγορές!

9078_Box_li

Αν θέλετε να διασκεδάσετε ακόμη περισσότερο, επεκτείνετε το Εμπορικό σας Κέντρο με τα υπόλοιπα καταστήματα: Οι νέες μανούλες μπορούν να ψωνίσουν καροτσάκια bebe ή παιχνίδια για τα μωρά τους στο Κατάστημα βρεφικών ειδών, και μετά να τα κεράσουν παγωτό στο υπέροχο Ζαχαροπλαστείο! Αν ξεμείνετε από μετρητά, ευτυχώς υπάρχει το Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης. Πριν φύγετε, επισκεφθείτε τον Ανθοπώλη με τις γλάστρες και τα λουλούδια: ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα θα είναι το τέλειο αναμνηστικό για μία τόσο όμορφη μέρα!

9080_Box_li

Τα καταστήματα μπορούν να συνδυαστούν όπως εσείς επιθυμείτε, και χάρη στις ράμπες είναι προσβάσιμα ακόμη και από φιγούρες με καροτσάκι. Το προσεκτικά σχεδιασμένο Εμπορικό Κέντρο των PLAYMOBIL θα προσφέρει ατελείωτες ώρες Shopping και Διασκέδασης σε κάθε παιδί!

9081_Box_li

Επιπλέον, στο μοναδικό εμπορικό κέντρο των Δυτικών Προαστίων, το RIVER WEST, η παρέα των αγαπημένων σας παιχνιδιών θα βρίσκεται εκεί από την Παρασκευή 1η  Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 23 Ιουνίου περιμένοντας τους μικρούς της φίλους για ένα μοναδικό παιχνίδι «σε άλλη διάσταση».

9082_Box_li

Για τις μικρές «πριγκίπισσες» θα υπάρχει ένας διαμορφωμένος χώρος με το Παραμυθένιο Παλάτι  και για τους μικρούς «καουμπόηδες» το Pony Ranch. Παράλληλα, θα διατίθενται κουπόνια για τον διαγωνισμό που θα γίνει στα καταστήματα Μουστάκας, όπου θα χαρίσει παιχνίδια PLAYMOBIL στους τυχερούς επισκέπτες.

Μη χάσετε την ευκαιρία, να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία για ατελείωτο παιχνίδι και διασκέδαση, παρέα με τις αγαπημένες σας φιγούρες PLAYMOBIL.