Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς να κουβαλάς παντού μαζί σου τους αγαπημένους σου ήρωες; Με τη νέα συλλογή Disney by Samsonite ο Mickey, η Minnie, τα Cars και ο Spider-Man μπορούν να είναι δίπλα στα παιδιά συνέχεια με αυτή τη 3D, προσεγμένη συλλογή από σακίδια πλάτης, σχολικές τσάντες και βαλίτσες.

Ο Mickey και η Minnie και οι ήρωες του Disney σε περιμένουν αν είσαι από 2 εως 6 ετών να ξεκινήσεις μοναδικές περιπέτειες μαζί τους με Σακίδια υψηλής ποιότητας και χωρίς PVC, σχολικές τσάντες, βαλίτσες, τσάντες με ροδάκια και σχολικά είδη .

q

Η συλλογή περιλαμβάνει προσχολικές τσάντες για αγόρια και κορίτσια, διαθέσιμες σε τρία σχέδια: MickeyClassic, MinnieClassic και CarsClassic και περιλαμβάνει trolley, σακίδιο S, σχολική τσάντα S, προσχολική τσάντα και κασετίνα. Με διασκεδαστικά 3D σχέδια, ανακλαστικές λεπτομέρειες, χαριτωμένα φερμουάρ και ανθεκτικά χερούλια και ιμάντες, η Disney by Samsonite συνδυάζει την καλύτερη ποιότητα με τα εμβληματικά στοιχεία που τόσο λατρεύουν τα παιδιά. Είναι δύσκολο να επιλέξει κανείς ένα μόνο σχέδιο!

2

Οι βούλες είναι η νέα τάση στη μόδα! Για κορίτσια, ηλικίας 6 έως 9 ετών, υπάρχει σε επενδεδυμένο υλικό το μοντέρνο και κομψό σχέδιο “Minnie Iconic”. Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε: trolley, σακίδιο πλάτης M, σακίδιο με ροδάκια, σχολική τσάντα Μ και κασετίνα. Στα σακίδια και στις σχολικές τσάντες υπάρχουν στην πλάτη προστατευτικά μαξιλαράκια και ιμάντες και στο κάτω μέρος έξτρα ενίσχυση για προστασία, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευκολία για τις διαδρομές στο σχολείο ή για τα ταξίδια.

 3 4

Ετοιμαστείτε για ριψοκίνδυνες περιπέτειες με την απίστευτη συλλογή Spider-Man από τη Marvel by Samsonite. Αφήστε τους δικούς σας super ήρωες να εξερευνήσουν τους αραχνώδεις ιστούς με βαλίτσες, σακίδια, και σχολικές τσάντες SpiderMan. Τα αγόρια, ηλικίας 6 έως 9 ετών, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε 3D μοντέλα Spider-Man με εντυπωσιακά ανακλαστικά μάτια: trolley, σακίδιο πλάτης M, σακίδιο με ροδάκια, σχολική τσάντα M και κασετίνα. Στα σακίδια και στις σχολικές τσάντες υπάρχουν στην πλάτη προστατευτικά μαξιλαράκια και ιμάντες και στο κάτω μέρος έξτρα ενίσχυση για προστασία, που προσφέρουν άνεση στην διάρκεια των περιπετειών των super ηρώων.

6 j