Γιορτάζοντας με τον πιο ουσιαστικό τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (16 Οκτωβρίου), η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της σε κοινωφελείς σκοπούς, προσφέροντας μερίδες Μακεδονικού Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι  στα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.

Capture

Στόχος της ενέργειας ήταν η ανάδειξη του βασικού μηνύματος της ημέρας, που είναι η πρόσβαση όλων σε θρεπτικά και ποιοτικά τρόφιμα.

Capture  Capture

Σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Χατζηκώνστα στο Χαλάνδρι, παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου συμμετείχαν, υπό την καθοδήγηση ειδικών παιδαγωγών, σε δημιουργικό παιχνίδι αφιερωμένο στη σωστή διατροφή, ενώ είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους λιχουδιές!

Capture

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δημοφιλής σεφ Γιώργος Τσούλης, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους του Ιδρύματος, να ενημερωθεί για την μακρόχρονη και ιδιαίτερα σημαντική του δράση και να συμμετάσχει στο δημιουργικό παιχνίδι με τα παιδιά!.Με ιστορία 90 και πλέον ετών, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ θα συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια και αλληλεγγύη στις ευπαθέστερες κοινωνικές ομάδες.

 

About The Author