«Ένα γράμμα από μία μαμά» τιτλοφορείται το νέο post της Gigi Hadid στα social media, όπου παρακαλεί θερμά τους παπαράτσι και τους fans της να μην φωτογραφίζουν το μωρό της. Η νέα μανούλα, της οποίας η κόρη Khai είναι μόλις 10 μηνών, άρχισε να κάνει τις πρώτες τις βόλτες στην Νέα Υόρκη με το καροτσάκι. Έτσι, έγραψε μία ανοιχτή επιστολή προς τον Τύπο όπου παρακαλεί να αφήσουν την κόρη της να ανακαλύψει τον κόσμο χωρίς την «τρέλα» των φωτογράφων να την κυνηγούν.

Η ίδια σημειώνει ότι κατανοεί την δουλειά των ανθρώπων αυτών, γι’ αυτό και ζητεί έστω να είναι διακριτικοί εάν πρέπει να την φωτογραφήσουν ή έστω να κάνουν τον extra κόπο να θολώσουν το πρόσωπο του μωρού της όταν δημοσιεύουν το υλικό. Εκτός από την δημοσιότητα της ίδιας της Gigi, όλη η οικογένεια της μικρής Khai είναι celebtities. O πατέρας της είναι ο πετυχημένος τραγουδιστής Zayn Malik, η θεία της η Bella Hadid, οι παππούδες της είναι το πρώην μοντέλο Yolanda Hadid από το The Real Housewives και ο μεγαλομεσίτης Mohamed Hadid, η νύφη της οικογένειας είναι η τραγουδίστρια Dua Lipa.

«Θέλω η κόρη μου να μεγαλώσει όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Όσο είναι αυτό δυνατόν δηλαδή, με το στρες του να έχει γονείς που αποτελούν δημόσια πρόσωπα».

Και συνέχισε: «Η Khai γίνεται πιο περίεργη για τον κόσμο, αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί η μαμά της την καλύπτει όταν κυκλοφορούν στην πόλη ή από τι θέλει να την προστατεύσει».

Ταυτόχρονα, η απόλυτως ευγενική Gigi, ευχαρίστησε τους φωτογράφους που της έχουν συμπεριφερθεί με σεβασμό και όσους διέθεσαν λίγο από τον χρόνο τους για να διαβάσουν την μακροσκελή της ανάρτηση προσθέτοντας: «Για ένα παιδί, μπορώ να φανταστώ ότι η φρενίτιδα των παπαράτσι πρέπει να είναι αποπροσανατολιστική και αγχωτική. Εξακολουθεί να είναι και για τους ενήλικες, που την κατανοούν και τη συναντούν συχνά». Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: