Η νέα ταινία Paw Patrol είναι εδώ και έχει ήδη ενθουσιάσει τα μικρά μας μπομπιράκια. Το καλύτερο; Τώρα, μπορείτε να λάβετε μέρος στον συναρπαστικό Paw Patrol διαγωνισμό μας και να κερδίσετε πλούσια δώρα με θέμα την ταινία. Βρείτε τους όρους του διαγωνισμού ώστε να συμμετάσχετε και εσείς, στο τέλος του άρθρου. 

Συγκεκριμένα, οι τυχεροί θα κερδίσουν: 

  • 5 σετ βραχιολάκια με τους αγαπημένους ήρωες
  • 5 καπέλα 
  • 1 backpack με την αφίσα της ταινίας

Ο Τσέις και οι φίλοι του επιστρέφουν, αυτήν την φορά στην μεγάλη οθόνη! Η ομάδα PAW PATROL ξαναχτυπά!

Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, η ομάδα PAW PATROL παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

H ταινία κυκλοφορεί ήδη στους κινηματογράφους από τις 2 Σεπτεμβρίου ώστε να την απολαύσετε με τα παιδιά σας, που αναμένεται να ενθουσιαστούν με αυτήν την καταιγιστική περιπέτεια.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας των αγαπημένων παιδικών ηρώων:

Όροι Διαγωνισμού ThatsLife x Paw Patrol:

1. Αφήστε μας ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο 

2. Κάντε δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας στο Facebook

3. Ακολουθήστε το ThatsLife στο Instagram 

Ο διαγωνισμός μας θα λήξει στις 29/9/2021! Καλή επιτυχία!

 

16 Σχόλια