Πολλές φορές οι μικροί εργολάβοι ρωτάνε με απορία: Τι είναι μπουλντόζα; Τι κάνει ο εκσκαφέας; Τι σημαίνει τσιμέντο; Η απάντηση σε όλα αυτά έρχεται από το αγαπημένο μας πλαστοζυμαράκι, το PLAYDOH, και φυσικά η νέα σειρά Wheels! Ανυψώστε και κουμπώστε, σηκώστε και τραβήξτε και φυσικά… ζουλήξτε! Με λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να χτίσετε το δικό σας μικρό κόσμο!

Capture

Capture

Η χαρά του ζουλήγματος, αποκτά νέα «οικοδομική» διάσταση με τη νέα σειρά Wheels! Από σκληρές επιφάνειες και υποδομές έως μεγάλες οικοδομικές κατασκευές, οι μικροί «εργολάβοι», μπορούν να παίξουν με τα νέα σετ για ώρες και να χτίσουν με τη βοήθεια του Γερανού, του Εκσκαφέα, του Φορτωτή και της Μπουλντόζας ! Με τη νέα σειρά Play-Doh Wheels, οι μικροί εξερευνητές μπορούν να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, παίζοντας με το αγαπημένο τους πλαστοζυμαράκι, ενώ ταυτόχρονα «χτίζουν βάσεις»!

Capture

Capture

Με το νέο σετ Κατασκευής Χαλικιών για Οδόστρωμα, 2 φορτηγά κατασκευής οδοστρώματος και ένας φοβερός μύλος σύνθλιψης χαλικιών είναι έτοιμα να σπάσουν βράχους, να φορτώσουν βαριά φορτία, να ξεδιπλώσουν ομαλά δρόμους και να προσφέρουν διασκέδαση και δημιουργία. Τέλος οι μικροί «εργάτες» θα λατρέψουν να ζουλήξουν και να πλάσουν το νέο υλικό οικοδομής  που μοιάζει με πραγματικά οικοδομικά υλικά όπως «τούβλο», «πέτρα», «οδόστρωμα» και «τσιμέντο».

Capture

Για ακόμα περισσότερη κατασκευαστική διασκέδαση, τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και τα βαζάκια Play-Doh ως τουβλάκια!  Η δημιουργικότητα των μικρών «εργατών» με αυτά τα απίθανα φορτηγάκια, εκσκαφέα και φορτωτή θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο αφού θα μπορούν να δημιουργήσουν ζώνες εργασίες ή τα δικά τους εργοτάξια και να προχωρήσουν σε μοναδικές κατασκευές!