Τα παιδιά περιμένουν πως και πώς όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά και το Πάσχα, καθώς γνωρίζουν ότι θα τους φέρουμε εξίσου λαχταριστές λιχουδιές. Σε αντίθεση όμως με τα Χριστούγεννα, αυτό το Πάσχα θα έχει την τιμητική της η σοκολάτα: σοκολατένια αυγά, πιο λαχταριστά από ποτέ και γλυκά hot-cross buns, καθώς και τα Ombles. Φυσικά, τα βρήκαμε στα Marks & Spencer και την νέα τους σειρά από Πασχαλινές λιχουδιές, πιστά στο ραντεβού τους όπως και κάθε χρόνο.

Εάν και τα δικά σας παιδιά είναι λάτρεις του Percy το Γουρουνάκι, θα ξετρελαθούν με τους Ombles: ιδιαίτεροι χαρακτήρες, σε χαριτωμένες εκφράσεις που θα συναρπάσουν. Φτιαγμένοι από εξαιρετική βελγική σοκολάτα, σε διαφορετικά, διασκεδαστικά πρόσωπα, είναι ιδανικά για μικρούς και μεγάλους. Τόσο σοκολατένια που… μπορεί να τους φάτε και εσείς μερικά.

Marks & Spencer Food: Νέα σειρά από σοκολατένια Πασχαλινά Αυγά, hot-crossbunsκαι λαχταριστές επιλογές, όπως τα απίστευτα Ombles!

Αυτή τη χρονιά, τα M&S διευρύνουν τις επιλογές σε hot-cross buns, παρουσιάζοντας τα νέα, απίθανα, σοκολατένια Extremely Chocolatey για τους λάτρεις της σοκολάτας αλλά και τα Luxury hot-cross buns με σταφίδες και μπαχαρικά για αυτούς που προτιμούν άλλες, πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις.

Ψάχνεις δώρο για το ανιψάκι;

Και επειδή δεν υπάρχει Πάσχα χωρίς σοκολατένια αυγά, τα M&S παρουσιάζουν φέτος υπέροχες προτάσεις δώρων, όπως το Eggstremely Thick Chocolatey Speckled Egg και τις φανταστικές σοκολατένιες φιγούρες Alfie Bunny, Lucky Lamb, Star Wars και Thomas το Τρενάκι.

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα M&S Food online, στο www.marksandspencerfood.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα Marks & Spencer με την επαναλειτουργία τους. Το M&S Food κατάστημα στο City Plaza της Γλυφάδας (Λεωφ. Bουλιαγμένης 85, Γλυφάδα) παραμένει ανοικτό για ό,τι χρειαστείτε.