Το σχολικό κουδούνι χτύπησε και οι μαθητές μπήκαν ήδη στην τάξη. Με τα σχολικά λίγο πολύ ξεμπέρδεψες, τι συμβαίνει όμως με τα ρούχα που θα χρειαστούν τα παιδιά σου για τις σχολικές και μη δραστηριότητές τους;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να επενδύσεις στην άνεση, δίνοντας τη δυνατότητα στο παιδί σου να εκφραστεί με το δικό του τρόπο. Η MODIVO σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει, αφού εκεί θα βρεις όλα όσα χρειάζεται το παιδί σου για να ξεκινήσει τη νέα σχολική χρονιά με στυλ!

Τι να επιλέξεις

Τα παιδιά λατρεύουν τις τάσεις και την έκφραση του μοναδικού τους χαρακτήρα μέσα από τα ρούχα που φορούν. Τους κάνουν να αισθάνονται υπέροχα και να τολμούν να κάνουν περισσότερα. Για πολλούς νέους fashionistas, η μόδα είναι ένα πάθος που θέλουν να αναπτύξουν. Κάνε τις πρώτες μέρες τους στο σχολείο ξεχωριστές με τα νέα αγαπημένα τους σύνολα. Από πού να ξεκινήσεις;

-Κόκκινη φόρμα adidas για αγόρια

-Πλεκτό φόρεμα Tommy Hilfiger σε στυλ varsity για τα κορίτσια

-Γαλάζιο πουκάμισο στο στυλ της Οξφόρδης Polo Ralph Lauren

Τα σωστά αξεσουάρ

Τα σωστά επιλεγμένα αξεσουάρ μπορούν να αλλάξουν ολόκληρη την εμφάνιση και να την κάνουν μοναδική. Στην περίπτωση των σχολικών outfit, το σακίδιο πλάτης είναι το κλειδί.

Σακίδιο Vans με το χαρακτηριστικό λογότυπο με skateboard

Μπλε σκούρο καπέλο jockey New Era

Αθλητικά παπούτσια σε ρετρό στυλ από τη New Balance

Στο MODIVO.GR πολλές εμπνεύσεις μόδας και εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα περιμένουν τα παιδιά. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία και την καλύτερη επιλογή brands, η δημιουργία των σχολικών συνόλων θα είναι απλή και διασκεδαστική. Να θυμάσαι, ότι έχεις έως και 100 ημέρες για επιστροφές, καθώς και πολλές επιλογές πληρωμής και παράδοσης. Κάνε την αυτοέκφραση μέσω της μόδας πολύ διασκεδαστική για τα μικρά παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

10 τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην αισθητική ιατρική την επόμενη πενταετία