Το να μαθαίνεις στα παιδιά είναι  μια όμορφη και ιδαίτερη διαδικασία! Πώς όμως θα το κάνεις μια εύκολη διαδικασία; Ευτυχώς σου έχουμε υπέροχα νέα γιατί το  PLAYDOH, το πλαστοζυμαράκι που έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζει τη νέα σειρά Σχηματίζω και Μαθαίνω και συνεχίζει να ενισχύει τη μάθηση μέσω της διασκέδασης με τους πιο δημιουργικούς και ευφάνταστους τρόπους, από την ηλικία των μόλις 2 ετών! Τώρα το παιδί έχει την ευκαιρία να μάθει να μετρά, να ξεχωρίζει τα χρώματα και τα σχήματα αλλά και να γνωρίσει πλέον τις διαφορετικές υφές καθώς και τα εργαλεία. Πιο συγκεκριμένα:

 

 

 

PLAYDOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Αριθμούς & Μέτρημα

Capture

Κάντε το μέτρημα ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με το PLAY – DOH Set Σχηματίζω και Μαθαίνω: Αριθμούς και Μέτρημα. Το Set περιέχει οκτώ στάμπες, δύο κάρτες δημιουργίας διπλής όψης, βιβλίο ιδεών και δραστηριοτήτων και τρία βαζάκια με μίγμα PLAY–DOH.

 

PLAYDOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Χρώματα και Σχήματα

Capture

Βάλτε λίγο χρώμα στη διαδικασία της μάθησης με το PLAY-DOH Set Σχηματίζω και Μαθαίνω: Χρώματα και Σχήματα! Το Set περιλαμβάνει οκτώ καλούπια, δύο κάρτες δημιουργίας διπλής όψης, έναν οδηγό «Περνώντας Ποιοτικό Χρόνο Μαζί» και οκτώ βαζάκια με μίγμα PLAY-DOH.

 

PLAYDOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Υφές και Εργαλεία

Capture

Ενθαρρύνετε την περιέργεια και τη δημιουργική σκέψη των παιδιών με το PLAY-DOH Set Σχηματίζω και Μαθαίνω: Υφές και Εργαλεία! Το Set περιλαμβάνει τρεις στάμπες υφής, τρία rollers, δύο στρογγυλά κοπίδια, ψαλιδάκι, στυλό, τρεις κάρτες δημιουργίας διπλής όψης, έναν οδηγό «Περνώντας Ποιοτικό Χρόνο Μαζί» και έξι βαζάκια με μίγμα PLAY-DOH.