Το δέρμα του μωρού σας είναι πολύ ευαίσθητο, και η περιποίησή του μπορεί να μοιάζει περίπλοκη. Είναι όμως απαραίτητο να φροντίζεις την επιδερμίδα του και να την προστατεύεις από τους εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να την βλάψουν. Είναι κάτι που πρέπει να μπει στην καθημερινότητά σου. Πως όμως θα το κάνεις, και ποια προϊόντα να διαλέξεις;

Η σειρά βρεφικής περιποίησης Helenvita Baby είναι η κατάλληλη για την φροντίδα της επιδερμίδας του μωρού σου, αφού έχει ως βάση της εκχύλισμα βαμβακιού και έλαιο μύρτιλου, φυσικά συστατικά πλούσια σε πρωτεΐνες και βιταμίνες που ενυδατώνουν και φροντίζουν σε βάθος την βρεφική επιδερμίδα.

Τα προϊόντα καθαρισμού της Helenvita Baby είναι ήπια και αποτελεσματικά και περιέχουν συστατικά φυσικής προέλευσης που σέβονται την επιδερμίδα του μωρού σας.

Baby Bath Oil Baby Bath Soft Foam Baby Hands Cleansing Gel Bbay All Over Cleanser

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε την ενυδάτωση μετά το μπάνιο. Γι αυτό η Helenvita Baby δημιούργησε το απαλό γαλάκτωμα σώματος για την ενυδάτωση του μωρού σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πολύ σημαντική είναι και η προστασία από τον ήλιο. Το καλοκαίρι η ανάγκη αυτή γίνεται πιο επιτακτική. Η Mustela δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά προστασίας από τον ήλιο για τις βρεφικές επιδερμίδες. Τα προϊόντα διαθέτουν  σύστημα φωτοπροστασίας που συνδυάζει φίλτρα UVA και UVB με SPF 50+ για υψηλή προστασία από τις ακτίνες του ήλιου, τα οποία είναι ειδικά επιλεγμένα για την ανεκτικότητα και την υποαλλεργικότητα τους.

MUSTELA SUN_b

Παράλληλα, το πατενταρισμένο φυσικό ενεργό συστατικό Avocado Perseose® που περιέχεται σε όλη τη σειρά αντηλιακής προστασίας είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ενισχύει την προστασία των κυττάρων του δέρματος. Η Mustela γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η περιποίηση της επιδερμίδας του μωρού σας, με την αγορά 2 προϊόντων της σειράς σας κάνει δώρο το 2 σε 1 Απαλό Αφροντούς.

Φροντίστε το δέρμα του μωρού σας, με τα καλύτερα προϊόντα.