Τα συμπτώματα κρυολογήματος και γρίπης μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα ενοχλητικά για τα μικρά σας, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να τους δημιουργούν δυσφορία και να οδηγήσουν σε γκρίνια και κλάματα, τα οποία προσπαθείτε να αποκρυπτογραφήσετε χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως, τελικά, η βουλωμένη μυτούλα είναι το πρόβλημα;

Χωρίς αμφιβολία, κάτι που ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τα βρέφη και τα μικρά παιδιά ηλικίας έως 3 ετών είναι όντως η βουλωμένη μύτη και αυτό γιατί δεν μπορούν ακόμη να τη φυσήξουν όπως όλοι εμείς, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να περνούν δύσκολα, ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Ίσως για τη γκρίνια λοιπόν από το μικρούλι σας ευθύνεται η ρινική συμφόρηση, καθώς ακόμη και το παραμικρό κρυολόγημα ή γριπούλα μπορεί να τα ταλαιπωρήσει, να δυσκολέψει την αναπνοή και τον ύπνο τους ακόμη και το φαγητό τους.

Η Rontis, γνωστή από τα δερμοκαλλυντικά novalou και novatopia, προσφέρει μία λύση σ’ αυτό το πρόβλημα των μικρών μας φίλων με ένα ακόμη ξεχωριστό προϊόν που μπορεί να τα ανακουφίσει πάρα πολύ εύκολα. Ο ρινικός αποσυμφορητής Nasalou με τα αποστειρωμένα ρύγχη μιας χρήσης αποτελεί ιδανική λύση για το πρόβλημα της βουλωμένης μύτης, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εφαρμόζει με ασφάλεια στην ευαίσθητη μυτούλα βρεφών και μικρών παιδιών.

Είναι πάρα πολύ απλός στη χρήση του και θα τον εφαρμόσετε στο μικρό σας με ιδιαίτερη ευκολία, αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Χρησιμοποιώντας το ρινικό αποσυμφορητή Nasalou συστηματικά, θα δείτε ότι πραγματικά θα σας “λύσει τα χέρια” καθώς προλαμβάνει και ανακουφίζει από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος, όπως η ρινική συμφόρηση και η καταρροή, ενώ, επιπρόσθετα, ενδείκνυται σε περιπτώσεις γρίπης, ιγμορίτιδας αλλά και και αλλεργικής ρινίτιδας. Έτσι, το μωρό σας μπορεί πλέον να αναπνέει καλύτερα, να τρώει χωρίς προβλήματα και να έχει έναν ήρεμο ύπνο.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το Nasalou Starter Kit που περιλαμβάνει τη συσκευή του ρινικού αποσυμφορητή και δύο μαλακά και εύκαμπτα ρύγχη σε αποστειρωμένη συσκευασία.

(Βρείτε το εδώ).

Επιπλέον, πωλούνται ξεχωριστά μαλακά και εύκαμπτα ρύγχη, κατάλληλα για χρήση ακόμα και σε νεογνά σε αποστειρωμένες συσκευασίες. Βρείτε εδώ τη συσκευασία με τα 12 ανταλλακτικά ρύγχη.

Δείτε περισσότερα για τον ρινικό αποσυμφορητή Nasalou και για πολλά ακόμη προϊόντα καθημερινής φροντίδας για βρέφη και παιδιά εδώ. Ακολουθήστε τη Novalouland στο Facebook και στο Instagram και το ταξίδι ξεκινάει!