Η ποδηλασία είναι αρκετά διασκεδαστική αλλά αν δεν προσέξεις πολλές φορές δημιουργούνται προβήματα. Κάθε χρόνο 300.000 παιδιά μεταφέρονται στο νοσοκομείο από κάποιο πιθανό μικροτραυματισμό. Τι θα πρέπει να προσέξουν όμως οι γονείς;

Κράνος ποδηλάτου

Το κράνος ποδηλάτου είναι πάρα πολύ σημαντικό όμως ακόμα πιο σημαντικό είναι το ότι το παιδί θα πρέπει να το δοκιμάσει πρώτα ώστε να του ταιριάζει στο μέγεθος. Δεν θα πρέπει να είναι ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό. Είναι σημαντικό το παιδί να αγαπήσει το κράνος του, μάλιστα την αγορά κυκλοφορούν πολλά με εντυπωσιακά χρώματα για να διαλέξει ο μικρός μας φίλος εκείνο που του αρέσει περισσότερο. Αν παρόλα αυτά, δεν βρείτε κάποιο χρώμα να τον ικανοποιεί τότε μπορείτε να το γεμίσετε με αυτοκόλλητα για να δημιουργήσει το δικό του στυλ.

 

Που θα πάτε βόλτα

Είναι προτιμότερο τα παιδιά κάτω από 10 ετών αν δεν υπάρχει κάποια πλατεία να απολαύσουν τη βόλτα του πάνω στο πεζοδρόμιο καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος για κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο. Φυσικά πάντα εσείς θα είστε δίπλα για να ελέγχετε τον δρόμο ενώ τέλος θα πρέπει να μάθετε στο παιδί σας να μάθει να αποφεύγει τις λακκούβες.

Και αν χτυπήσει;

Οι μικροτραυματισμοί και οι πληγές που επιφέρουν είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Ευτυχώς, η σωστή περιποίηση μίας τέτοιας πληγής είναι εύκολη υπόθεση και μπορεί να γίνει γρήγορα στο σπίτι.

Capture

Τρία απλά βήματα για την περιποίηση των πληγών 

 1. Καθαρισμός: Μία καθαρή πληγή είναι το πρώτο βήμα για την βέλτιστη φροντίδα και επούλωση. Για την πρόληψη μολύνσεων, καθαρίστε ανώδυνα την πληγή από βρωμιά και σκόνη με το νέο Hansaplast Σπρέυ Καθαρισμού Πληγών.
 2. Προστασία: Το δεύτερο βήμα είναι η προστασία της πληγής από τη βρωμιά και τα βακτήρια ώστε να καταστεί εφικτή η επούλωση. Καλύψτε την πληγή με ένα επίθεμα Hansaplast.
 3. Επούλωση: Κατά το τρίτο βήμα, διασφαλίστε την ασφαλή και γρήγορη επούλωση της πληγής, αποφεύγοντας σημάδια και ουλές. Εφαρμόζοντας τη νέα Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών τακτικά μέχρι η πληγή να επουλωθεί πλήρως.

Οι ειδικοί της περιποίησης πληγών της Hansaplast συνιστούν τα 3 αυτά απλά βήματα προκειμένου να αποφευχθούν οι μολύνσεις, να υποστηριχθεί η έως και δύο φορές ταχύτερη επούλωση και να βελτιωθεί η εμφάνιση της επιδερμίδας.

Νέο Hansaplast spray για τις πληγές : Για ανώδυνο και αντισηπτικό καθαρισμό της πληγής

Όταν το δέρμα μας τραυματίζεται, η προστατευτική εξωτερική στιβάδα γίνεται εύθραυστη και τότε η σκόνη και τα βακτήρια μπορούν να εισέλθουν στο σώμα μας. Η κατάσταση αυτή μπορεί να προκαλέσει μόλυνση, η οποία επιφέρει περαιτέρω «ζημιά» στην επιδερμίδα μας και καθυστερεί τη διαδικασία επούλωσης. Αν δεν αντιμετωπιστεί γρήγορα, η μόλυνση μπορεί να εξαπλωθεί βαθύτερα και να οδηγήσει σε μία ακόμα πιο σοβαρή κατάσταση για την υγεία μας.

Το νέο Hansaplast Σπρέυ για πληγές είναι μία εύκολη στη χρήση και πρακτική λύση για τον αντισηπτικό καθαρισμό πληγών, όπως τα κοψίματα, οι εκδορές και οι ανοικτές φουσκάλες. Μπορεί, ακόμα, να χρησιμοποιηθεί για χρόνιες πληγές, καθώς και για την φροντίδα μετεγχειρητικών πληγών, σύμφωνα με τις οδηγίες γιατρού.

Συνοπτικά, το Hansaplast Σπρέυ για πληγές:

 • Προστατεύει αποτελεσματικά από την μόλυνση της πληγής
 • Προσφέρει γρήγορη και ανώδυνη εφαρμογή
 • Δεν περιέχει χρωστικές ουσίες και αρώματα
 • Είναι κατάλληλο για χρήση στα παιδιά και την ευαίσθητη επιδερμίδα

Είναι εύκολο στη χρήση και ψεκάζει ακόμα και ανάποδα!

Προστασία από τη Hansaplast: Το κατάλληλο επίθεμα για την προστασία κάθε πληγής

Η πληγή, όσο βρίσκεται εκτεθειμένη, είναι ευάλωτη σε διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι το νερό και τα βακτήρια, που μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση, πρήξιμο και άλλες επιπλοκές. Η ασφαλής προστασία της πληγής είναι το κλειδί για μία ομαλή επούλωση.

Καλύψτε την πληγή με το επίθεμα Hansaplast που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Νέα Hansaplast κρέμα επούλωσης πληγών: Συνεχίστε γρήγορα με την επούλωση της πληγής

Όταν τραυματιζόμαστε, συχνά αναμένουμε ότι η πληγή θα επουλωθεί ταχύτατα και χωρίς να αφήσει σημάδι. Εντούτοις, η επούλωση της πληγής είναι μία σύνθετη διαδικασία, που εμπλέκει πολλούς παράγοντες. Οι ειδικοί της Hansaplast συνιστούν τη χρήση της Hansaplast Κρέμας Επούλωσης Πληγών σε καθημερινή βάση μέχρι η πληγή να επουλωθεί πλήρως. Η Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών επιτυγχάνει έως και δύο φορές ταχύτερη επούλωση, μειώνοντας τον κίνδυνο η πληγή να αφήσει σημάδια. Η κρέμα σχηματίζει μία προστατευτική μεμβράνη στην πληγή, ενώ δημιουργεί την απαραίτητη υγρασία, που είναι το ιδανικό περιβάλλον επούλωσης που χρειάζεται η πληγή.

Συνοπτικά, η Hansaplast κρέμα επούλωσης πληγών:

 • Επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης έως και δύο φορές πιο γρήγορα
 • Μειώνει τα σημάδια
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα στάδια της διαδικασίας επούλωσης
 • Ιδιαίτερα φιλική προς την επιδερμίδα και κατάλληλη για τη χρήση σε βρέφη
 • Χωρίς αρώματα, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά και ζωικά παράγωγα