Το ArGOODaki, ο καταξιωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goody’s Burger House, έστειλε για 19η χρονιά το δικό του μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, ολοκληρώνοντας με επιτυχία μια ακόμα εκστρατεία αγάπης. Με τη βοήθεια όλων των ευαισθητοποιημένων φίλων του, τo ArGOODaki κατάφερε κάτω από τις πρωτόγνωρες φετινές συνθήκες να πετύχει έναν ακόμη πολύ σημαντικό σκοπό: να στηρίξει τους μικρούς ήρωες που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down του Πανελλήνιου Συλλόγου ΦΡΟΝΤΙΔΑ, προσφέροντας εκπαιδευτικό και διαγνωστικό εξοπλισμό.

Η κ. Λύδια Τούρλου, Group Brand Manager των Goody’s Burger House επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας παρέδωσε για λογαριασμό της εταιρίας τον εξοπλισμό για την υποστήριξη, τόσο του Κέντρου Φροντίδας, όσο και του έργου των συνεργατών του Συλλόγου σε όλη την Ελλάδα.

Η κ. Τούρλου δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά, ολοκληρώνουμε άλλη μια εκστρατεία αγάπης από το ArGOODaki των Goody’s Burger House. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που με την αγάπη τους μας βοήθησαν να συνεχίσουμε αυτό το μοναδικό έργο προσφοράς σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Με την πολύτιμη συμβολή όλων καταφέραμε να αγκαλιάσουμε τα παιδιά του Πανελλήνιου Συλλόγου ΦΡΟΝΤΙΔΑ καλύπτοντας βασικές ανάγκες σε εκπαιδευτικό και διαγνωστικό εξοπλισμό. Μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη και συνεχίζουμε να ενισχύουμε τον σπουδαίο θεσμό ArGOODaki και τη νέα χρονιά.»

Ο κ. Διονύσης Βασιλόπουλος, Πρόεδρος της ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ανέφερε:

«Ευχαριστούμε θερμά το αγαπημένο μας ArGOODaki των Goody’s Burger House, για την αγάπη και ελπίδα που μοίρασε στα παιδιά του Συλλόγου μας. Με την πολύτιμη συμβολή του θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, δημιουργώντας προϋποθέσεις για πλήρη ανάπτυξη των δυνατοτήτων των παιδιών μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Θέλουμε να ευχηθούμε στο ArGOODaki να συνεχίσει το υπέροχο ταξίδι προσφοράς του.»