Αυτό το Πάσχα, που οι μετακινήσεις αναμένεται να είναι περιορισμένες, είναι ιδανική ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά. Καλό θα είναι ο χρόνος να αξιοποιηθεί με δημιουργικές ασχολίες, προκειμένου να αποφευχθεί η συνεχής παραμονή τους στην τηλεόραση. Είναι γεγονός ότι τα μικρά παιδιά απολαμβάνουν να δημιουργούν πράγματα με τα χέρια τους. Δε τους δίνεται όμως πολύ συχνά αυτή η ευκαιρία σε καθημερινή βάση. Για το λόγο αυτό το πασχαλινό κουτί με την υπογραφή των Dudettes αποτελεί ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσουν.

 

Ένα Easter Box γεμάτο εκπλήξεις

Το πολύχρωμο κουτί των Dudettes με πρωταγωνιστή ένα δημιουργικό κουνελάκι κρύβει πολλές εκπλήξεις. Είναι γεμάτο χειροτεχνίες, δημιουργικές ασχολίες, παιχνίδια αλλά και λιχουδιές, που θα φτιάξουν με τα χεράκια τους οι μικροί μας φίλοι. Το Easter Box, που είναι διαθέσιμο στο CreationsbyDudettes.com, δίνει πολλές δυνατότητες.

Αφήστε τα παιδιά να δημιουργήσουν ανοιξιάτικες φιγούρες και σχέδια. Τα απαραίτητα υλικά χειροτεχνίας θα τα βρουν στο κουτί (μαρκαδόρους, φουντάκια, ματάκια, κόλλα κλπ.). Στο Board game του Easter Box τα κοτοπουλάκια έχασαν το δρόμο τους. Παίζοντας θα πρέπει να τα οδηγήσουν πάλι πίσω στον αχυρώνα. Επιπλέον, ένα μεγάλο sketch paper, με ασπρόμαυρα πασχαλινά μοτίβα, έτοιμο, περιμένει να το ζωγραφίσουν οι μικροί μας φίλοι. Δύο ακόμα ασχολίες αναμένουν για να βάλουν οι μικροί δημιουργοί τη δική τους πινελιά στα αυγά. Σε μια ειδική κατασκευή με ενσωματωμένες νερομπογιές, μπορούν να βάλουν το αυγό τους και να το ζωγραφίσουν. Στο κουτί περιλαμβάνονται 6 αυγά φελιζόλ με νερομπογιές και stencil πασχαλινά σχέδια.

 

Αφήστε τα παιδιά να φτιάξουν λαχταριστά muffins

Κάθε κουτί περιλαμβάνει και ένα μείγμα Easy Bake (που δεν περιέχει φοινικέλαιο) για λαχταριστά muffins. Φτιάξτε με τα παιδιά σας εύκολα και γρήγορα 12 απολαυστικά muffins, με την υπογραφή των Μύλων Αγίου Γεωργίου. Το παιχνίδι στην κουζίνα είναι κάτι που αγαπούν όλα τα παιδιά. Από το κουτί φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν και θεματικά αυτοκόλλητα. Η Ελένη και η Κατερίνα Παπαγεωργιάδη, επιστρέφουν αυτή την άνοιξη με αυτό το θεματικό κουτί που είναι γεμάτο πλούσιες δραστηριότητες εμπνευσμένες από το Πάσχα.

Διαβάστε επίσης: Το πασχαλινό δώρο που θα λατρέψουν τα παιδιά και θα ζηλέψουν οι μεγάλοι