Αναρωτιέσαι πως θα περάσει χρόνο ο μικρός μας φίλος όση ώρα είστε στον αέρα; Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μπορεί να εντυπωσιαστούν όσο διαρκέσει η φάση της απογείωσης όμως σε λίγη ώρα δεν θα λείψουν οι φωνές γιατί το παιδί θέλει να μείνει απασχολημένο κάτι που πολλές φορές δεν είναι δυνατό σε ένα αεροπλάνο.

Η Emirates ανακοίνωσε τη νέα συλλογή παιχνιδιών εν πτήσει από τη συλλογή Emirates Fly with Me και τις τσάντες δραστηριότητας Lonely Planet Kids για τα παιδιά σε όλες τις κατηγορίες θέσεων. Η νέα συλλογή παιχνιδιών περιλαμβάνει τους τέσσερις πιο αγαπημένους χαρακτήρες των πελατών, όπως ψηφίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε περσινό διαγωνισμό.

Capture

Από τους 17 χαρακτήρες της Emirates που κυκλοφορούν τα τελευταία τρία χρόνια εν πτήσει, οι 4 δημοφιλέστεροι επιλέχθηκαν για τα νέα προϊόντα. Αυτοί είναι ο Λούις το λιοντάρι, ο Πικ-γιου το πάντα, ο Έρνι o πιγκουίνος και η Σαβάνα η ελεφαντίνα. Η νέα συλλογή θα βρίσκεται σε όλες τις πτήσεις και κατηγορίες θέσεων από αυτό το μήνα.

Capture

Οικογενειακή εμπειρία εν πτήσει

Στις σύντομες πτήσεις, η νέα γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει ένα δονούμενο λούτρινο για παιδιά έως 2 ετών, το οποίο μπορεί επίσης να επαναχρησιμοποιηθεί και να κρεμαστεί και στο καροτσάκι του παιδιού.

Capture

Ακόμα, η Emirates έχει εισάγει μία σειρά από παιχνίδια για παιδιά από 3 έως 6 ετών, τα οποία θα λαμβάνουν μία ταξιδιωτική θήκη σκιτσογράφου με παζλ, παιχνίδια και αυτοκόλλητα για την απασχόληση τους εν πτήσει. Στις πολύωρες πτήσεις, θα δίνεται στα βρέφη ένα βελούδινο παιχνίδι διπλής χρήσης μαζί με μία εκτυπωμένη κουβέρτα δραστηριότητας, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά θα λαμβάνουν ένα λούτρινο σακίδιο με δραστηριότητες.