Τα Playmobil ξετρελαίνουν όλους τους μικρούς μας φίλους. Είναι άλλωστε ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους! Δεν είναι άλλωστε λίγα εκείνα τα σχολεία που το επιλέγουν για εκδρομή καθώς και πολλοί γονείς για να διοργανώσουν τα παιδικά πάρτυ. Τι είναι εκείνο όμως που κάνει το Playmobil Fun Park ιδιαίτερο;

Καταγραφή

  1. Πρώτα από όλα, και το πιο σημαντικό είναι πως παίζοντας το παιδί αναπτύσσει την φαντασία του μπαίνοντας σε ένα υπέροχο νέο κόσμο με τη χρήση των παιχνιδιών.
  2. Υπάρχει ειδική ενότητα για τους πιο μικρούς μας φίλους και έτσι ένα παιδί 18 μηνών μπορεί να παίξει στο παιδότοπο Playmobil 1.2.3! Εκεί το παιδί μπορεί να διασκεδάσει μέχρι και την ηλικία των τριών ετών με ασφάλεια
  3. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να παίξουν σε έναν από τους επτά παιδότοπους που είναι εμπνευσμένα από ιππότες, πυραμίδες, πειρατές, ζωολογικά πάρκα. Φυσικά, ούτε τα κορίτσια θα βγουν χαμένα καθώς τις περιμένουν κουκλόσπιτα αλλά και παλάτια.
  4. Μόλις το παιχνίδι τελειώσει μπορείτε να επισκεφθείτε το Fun Store για να αγοράσετε και να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας από τα αγαπημένα σας παιχνίδια και φυσικά να βρειτε μοναδικές προσφορές στο Bazaar.
  5. Τώρα μπορείς να έχεις την ευκαιρία να είσαι ένας από τους 20 τυχερούς που θα κερδίσουν μια πρόσκληση για να απολαύσουν από κοντά την μαγεία του Playmobil Fun Park και άλλοι 4 που θα κερδίσουν ένα φανταστικό αυγό Playmobil! Πώς:

Capture

  • Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Άφησε μας σχόλιο κάτω από το άρθρο

Οι 20 νικητές θα ανακοινωθούν στις 25/4. Καλή επιτυχία!