Το κάθισμα του αυτοκινήτου αποτελεί ίσως μια από τις σημαντικότερες αγορές που πραγματοποιούν οι νέοι γονείς. Μπορεί αρχικά να φαίνεται ως κάτι εύκολο, όμως υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν την τελική επιλογή.

Στην αγορά κυκλοφορεί μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Όμως καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα κάθισμα που θα μπορεί το παιδί σου να χρησιμοποιεί, όπως το Stretch, το νέο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου της BeSafe που θα βρεις στα καταστήματα Τρίκυκλο.

Γιατί να διαλέξεις το Stretch

Αντεστραμμένη θέση για… πάντα! – με ασυναγώνιστο χώρο για τα πόδια έως και 26εκ και χωρίς κίνδυνο να ξεπεράσει το μέγιστο όριο βάρους των 36 κιλών, αυτό το κάθισμα θα κρατήσει το παιδί στραμμένο προς τα πίσω για το μέγιστο δυνατό χρονικό διάστημα. Αυτό το κάθισμα είναι κατάλληλο από 6 μηνών (61 cm) έως 7 ετών (125 cm).

Μέγιστη ασφάλεια. Το Stretch έχει νέο και καινοτόμο αλουμινένιο πλαίσιο exo, η κατασκευή συνδέεται με τις ζώνες του αυτοκινήτου και το δάπεδο για να αντέχει τις δυνάμεις σε περίπτωση μετωπικής πρόσκρουσης. Η άκαμπτη ράχη του κελύφους του καθίσματος μεταφέρει την ενέργεια του παιδιού στο πλαίσιο exo, διατηρώντας το παιδί σε σταθερή θέση σε πρόσκρουση. Το Stretch επιτρέπει στα παιδιά να ταξιδεύουν 5 φορές πιο ασφαλή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

-Ευέλικτη και εύκολη εγκατάσταση. Το κάθισμα είναι τοποθετημένο με ζώνη (χωρίς isofix), καθιστώντας δυνατή την εγκατάσταση σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο και οποιοδήποτε κάθισμα, δίνοντάς σας τη μέγιστη ευελιξία. Οι κάτω επεκτεινόμενοι ιμάντες και ο εύκολος μηχανισμός ασφάλισης και σφιξίματος, καθιστούν την εγκατάσταση του εύκολη μεν, σταθερή δε. Το Stretch είναι ένα από τα πιο εύκολα στην εγκατάσταση, καθίσματα στην αγορά.

-Εξατομικευμένη άνεση. Με 5 θέσεις ανάκλησης, ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 10 θέσεων και πολύ χώρο για τα πόδια σε κάθε ηλικία, αυτό το κάθισμα προσφέρει εξαιρετική άνεση. Οι μαγνητικοί βοηθοί της ζώνης™ κάνουν το μπες – βγες του παιδιού από το κάθισμα παιχνίδι. Ενώ τα μαξιλάρια Two-Fit για προσαρμογή στο σώμα κάθε παιδιού, καθιστούν το Stretch το μοναδικό κάθισμα που μεγαλώνει πραγματικά μαζί με το παιδί σας.

-Το κάθισμα που νοιάζεται για το μέλλον. Χρησιμοποιώντας υλικά μεγάλης διάρκειας και κάνοντας την αλλαγή εξαρτημάτων πολύ πιο εύκολη, η BeSafe επέκτεινε τη διάρκεια ζωής του καθίσματος σε περίπου 15 χρόνια. Το νέο κάθισμα της BeSafe δε νοιάζεται μόνο για το παιδί σας τώρα, αλλά νοιάζεται και για το μέλλον του.