Μπορεί να σου φαίνεται απλό και εύκολο το να πλύνεις τα ρούχα σου αλλά όταν τα λευκά σου γίνονται ροζ τότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να μάθεις τα 3 τουλάχιστον βασικά βήματα τα οποία κάνουν κυριολεκτικά τη διαφορά.
Διάβασε την ετικέτα
Το κάθε ρούχο έχει να σου πει πολλά τα οποία πρέπει να γνωρίζεις. Πώς; Μέσα στα ρούχα σου  υπάρχει μια ετικέτα περιποίησης υφασμάτων με διάφορα σύμβολα. Αυτά τα σύμβολα πλυντηρίου θα σε ενημερώσουν για το πλύσιμο, τη θερμοκρασία του νερού ακόμα και τη διαδικασία που θα το σιδερώσεις.

Τα λευκά με τα λευκά

Πολλές φορές όταν τα ρούχα πλένονται μπορεί να ξεβάψουν, αυτό ισχύει περισσότερο με τα καινούρια ρούχα. Πολλές φορές λοιπόν μπορεί να τοποθέτησες μια κόκκινη μπλούζα στο πλυντήριο και να άλλαξε ελαφρώς χρώμα μαζί με την υπόλοιπη μπουγάδα; Ο διαχωρισμός είναι σημαντικός για να κρατάς τα λευκά λευκά και τα χρωματιστά στο χρώμα που  τα αγόρασες.
Τσέκαρε τη θερμοκρασία
Τα ανοιχτόχρωμα ρούχα θέλουν υψηλές  θερμοκρασίες και θα πρέπει να πλένονται στους 60C. Από την άλλη τα πιο σκούρα ρούχα θα πρέπει να πλένονται στους 30-40C.
Capture

To Neomat, η έξυπνη επιλογή στο πλύσιμο των ρούχων, παρουσιάζει τη νέα σειρά Neomat Aromatherapy με αιθέρια έλαια και άρωμα μεγάλης διάρκειας, η οποία υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς και να ανανεώσει τις αισθήσεις σας! Η αποτελεσματικότητα του Neomat το καθιστά την ιδανική επιλογή για τις ανάγκες των καταναλωτών! Τώρα, τα νέα Neomat Aromatherapy έρχονται για να σας μαγέψουν με τα πλούσια αρώματά τους! Χάρη στην καινοτόμα τους σύνθεση, τα αρώματα της νέας σειράς Neomat Aromatherapy, προσφέρουν στα ρούχα αίσθηση φρεσκάδας με άρωμα που διαρκεί. Αφεθείτε στα μαγευτικά αιθέρια έλαια και κάνετε την ντουλάπα σας να «ταξιδέψει» σε μακρινούς προορισμούς! Μεταφερθείτε στη Μαλαισία και το Μπαλί και απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση. Ανακαλύψτε κι εσείς το νέο Neomat Aromatherapy με άρωμα Μαλαισιανή Ορχιδέα & Σανδαλόξυλο και το νέο Neomat Aromatherapy Λωτός του Μπαλί και απολαύστε μία ολοκληρωμένη εμπειρία καθαριότητας και αναζωογόνησης.

Capture

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα αποδοτική λύση για το στέγνωμα των ρούχων με το νέο μοντέλο στεγνωτηρίου RC90U2AV2W που παρέχει υψηλό επίπεδο ενεργειακής απόδοσης. Η προηγμένη τεχνολογία και οι καινοτόμες λειτουργίες που ενσωματώνει το μοντέλο RC90U2AV2W χωρητικότητας 9kg της LG προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις κι ασύγκριτα αποτελέσματα φροντίζοντας για τη διατήρηση των υφασμάτων και των ρούχων. Για διπλή εξοικονόμηση ρεύματος και χρόνου, το στεγνωτήριο RC90U2AV2W διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία inverter με DUAL Inverter Heat Pump™ παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης χρόνου από ποτέ. Το στεγνωτήριο RC90U2AV2W επιτυγχάνει ενεργειακή απόδοση Α+++ -10% χάρη στην αντλία θερμότητας με την πρωτοποριακή τεχνολογία DUAL Inverter Heat Pump™. Παράλληλα, προσφέρει λειτουργίες για γρήγορο στέγνωμα, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας, καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για προστασία της ποιότητας των ρούχων του. Η τεχνολογία Eco Hybrid™ που ενσωματώνει το μοντέλο RC90U2AV2W παρέχει τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας ή χρόνου ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες του καταναλωτή. Επιπλέον, για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση του χρήστη υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης του ανοίγματος της πόρτας του στεγνωτηρίου ώστε να ανοίγει είτε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.