Όταν η σχολική χρονιά ξεκινάει ο πονοκέφαλος των ψειρών για τις μαμάδες επιστρέφει! Από τις πιο συνηθισμένες αιτίες που ένα παιδί μπορεί να κολλήσει ψείρες είναι τα καπέλα, τα λαστιχάκια για τα μαλλιά, οι βούρτσες και τα σκουφάκια.

Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος που θα πρέπει να ελέγχεις κάθε 15 μέρες τον μικρό μας φίλο ή τη μικρή μας φίλη για ψείρες. Με το ειδικό χτενάκι θα πρέπει να χωρίσεις τα μαλλιά και στη συνέχεια να τα ελέγξεις. Αν και το μεγαλύτερο πρόβλημα θεωρείς ότι είναι οι ψείρες να ξέρεις ότι εξίσου σημαντικό πρόβλημα είναι οι κόνιδες που βρίσκονται κοντά στο τριχωτό της κεφαλής, ουσιαστικά πρόκειται για τα αυγά των ψειρών. Κάθε ψείρα μπορεί να γεννήσει μέχρι 15 αυγά που αυτό δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στο να έχει ξανά το παιδί ένα καθαρό κεφαλάκι.

Η FREZYDERM θέλοντας πάντα να κάνει τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων είναι δίπλα στους γονείς στη φθινοπωρινή «μάχη» που καλούνται να δώσουν, παρέχοντάς τους ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα για τη φροντίδα των παιδιών.

Όμως, η FREZYDERM, με το σύνθημα ψείρα… ξεκόλλα γίνεται και αυτό το φθινόπωρο σύμμαχος όλων των γονιών και των μικρών φίλων, μέσω της ολοκληρωμένης αντιφθειρικής αγωγής εξάλειψής, το Lice Free Set. Η αγωγή αντιμετώπισης γίνεται με φυσικό τρόπο και είναι απόλυτα ασφαλής καθώς τα προϊόντα δεν περιέχουν χημικά και τοξικά βιοκτόνα. Στόχος της αγωγής είναι να απαλλάξει τα κεφαλάκια των παιδιών από τους απρόσκλητους επισκέπτες.

Capture

Το Lice Free Set αποτελείται από το Lice Free Shampoo, τη Lice Free Lotion και το ειδικό χτενάκι, προϊόντα ασφαλή για τα παιδιά καθώς δεν περιέχουν τοξικά βιοκτόνα, συντηρητικά, άρωμα, χρώμα και parabens.

Η εγγυημένη αποτελεσματικότητα των προϊόντων του Lice Free Set οφείλεται σε αιθέρια έλαια και σε φυτικά εκχυλίσματα, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεσή τους. Είναι ειδικά σχεδιασμένα  ώστε να καταπραΰνουν το κεφαλάκι των παιδιών από τον κνησμό και τους ερεθισμούς ενώ η αντιφλεγμονώδης δράση τους προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και μετά το μπάνιο. Είναι πολύ εύκολα στη χρήση και απαιτούνται λίγα λεπτά για την εφαρμογή τους.

Το Lice Free Set ακινητοποιεί την ενήλικη ψείρα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να μεταφερθεί από την τρίχα στο κεφάλι για να τραφεί και στη συνέχεια να αναπαραχθεί. Επίσης, παρεμποδίζει την ανάπτυξη της ψείρας από νύμφη σε ενήλικη, διακόπτοντας την αναπνευστική οδό της και τέλος, διαλύει την κόλλα χιτίνης που συγκρατεί την κόνιδα στην τρίχα.

Capture

Η πρόληψη της φθειρίασης γίνεται με τη Lice Rep της FREZYDERM, τη μαλακτική λοσιόν κατάλληλη για καθημερινή περιποίηση και προστασία των μαλλιών. Η λοσιόν βασίζεται σε φυτικά έλαια τεϊόδεντρου, γερανιού, λεβάντας, neem και γλυκεριδίων αμυγδάλου και είναι το κατάλληλο προϊόν για καθημερινή χρήση. Έχει την ιδιότητα να προλαμβάνει τη μετάδοση των φθειρών και να τις απωθεί με φυσικό τρόπο ενώ παράλληλα οι μαλακτικές της ιδιότητες περιποιούνται τα μαλλιά. Η λοσιόν παραμένει στα μαλλιά και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Η FREZYDERM διαθέτει όλα τα κατάλληλα προϊόντα για να αποτραπεί και να καταπολεμηθεί η δυσάρεστη εμφάνιση των ενοχλητικών επισκεπτών αλλά και να βοηθήσει τα παιδιά να απαλλαγούν από αυτούς.