Μια έξοδος για φαγητό είναι συχνά ζητούμενο για κάθε ενήλικα που θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από την απαιτητική καθημερινότητά του. Όταν όμως στο πλάνο υπάρχουν παιδιά, η βόλτα χρειάζεται επιπλέον οργάνωση. Αρκετά είναι τα εστιατόρια που το περιβάλλον τους δεν προσφέρεται για ανηλίκους, ενώ το οικονομικό είναι ένας παράγοντας που όλους μας απασχολεί πλέον. Γι’ αυτό κι εμείς ψάχνουμε τις προσφορές στην αγορά, προκειμένου κι εσύ να δράσεις αναλόγως.

Βρήκαμε το κατάλληλο μέρος που μπορείς και εσύ να πιεις το ποτό σου οικονομικά και τα παιδιά σου να επιλέξουν γεύματα που σίγουρα θα απολαύσουν!

Τρεις προσφορές που θα βρεις στο Hard Rock Café Athens

To Hard Rock Café Athens αυτή την περίοδο προσφέρει δελεαστικές προσφορές για μικρούς και μεγάλους με τις απαραίτητες προφυλάξεις. Το 2022 μπαίνει δυναμικά με τρεις μοναδικές προσφορές. Μετά από μια κουραστική μέρα μία μπύρα, ένα κρασί ή ένα κοκτέιλ μαζί με καλή παρέα και μουσική είναι ότι πρέπει για να κλείσει το βράδυ με την απαραίτητη δόση διασκέδασης και χαλάρωσης. Κάθε μέρα, στο Happy Hour από τις 4.00 έως τις 7.00 μ.μ. όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν το Hard Rock Café Athens θα μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους σε ειδική μειωμένη τιμή.

Παράλληλα, οι λάτρεις των λαχταριστών και άκρως χορταστικών french fries – και όχι μόνο – κάθε Παρασκευή, για το μήνα Ιανουάριο, θα μπορούν να φάνε όσες τηγανητές πατάτες θέλουν και… αντέχουν. Με ελάχιστη κατανάλωση 9.95€, όσοι επιλέξουν τη συγκεκριμένη προσφορά θα μπορούν να απολαύσουν στο τραπέζι τους απεριόριστες τηγανητές πατάτες

 

Τέλος, οι μικροί μας φίλοι δεν θα μπορούσαν να μην έχουν την τιμητική τους και αυτή τη χρονιά. Για αυτό το λόγο έως τις 31 Μαρτίου τα παιδιά κάτω των 10 ετών τρώνε δωρεάν με την παραγγελία ενός κυρίως πιάτου με την ενέργεια Kids Eat Free.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης:

Baby Shark: Ξεπέρασε τα 10 δισ. views στο YouTube το δημοφιλές παιδικό τραγούδι | Thats Life. Life as it is!