Μια ιταλική εταιρεία που έχει δημιουργήσει ιστορία: από το 1963 η Prénatal συνοδεύει τις μαμάδες και τα παιδιά μαθαίνοντας μαζί τους να εξελίσσεται. Μια επέτειος που γιορτάζεται με πολλές δράσεις και ειδικές προσφορές, μεταξύ των οποίων την ενέργεια «μια πράξη αγάπης» σε συνεργασία με τον Oργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπου συγκεντρώνονται σχολικά είδη μέσα στα καταστήματά της εταιρείας. Επίσης, όποιος θέλει θα μπορεί να συνεισφέρει και μέσω της σελίδας της Prénatal στο Facebook κάνοντας like στη σχετική δημοσίευση (post).

Από το πρώτο κατάστημα στο Μιλάνο που άνοιξε το 1963, η ιστορική μάρκα Prénatal για το παιδί σήμερα διαθέτει 330 καταστήματα σε 18 χώρες. Μια ιταλική επιχειρηματική επιτυχία, 50 χρόνια μαζί με εγκύους και παιδιά που έκαναν την Prénatal έναν Διεθνή Όμιλο με συνεχή εξέλιξη, με 50 megastore 1.000 τετραγωνικών μέτρων και μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τη νέα μαμά και το παιδί της, από ρουχισμό έως βρεφανάπτυξη από τις καλύτερες εξειδικευμένες μάρκες και πολλές άλλες υπηρεσίες.50yrs_logo

Στην Ελλάδα, η Prénatal βρίσκεται από το 1990 και συνεχίζει να επενδύει, καθώς πιστεύει και υποστηρίζει τη χώρα ακόμα και μέσα σε αυτή την περίοδο της οικονομικής ύφεσης. Μέχρι σήμερα το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας στην Ελλάδα αποτελείται από 19 καταστήματα, εκ των οποίων τα 5 είναι megastore με τελευταία προσθήκη το Prénatal store που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013, στον πιο εμπορικό δρόμο της Ελλάδας, την Ερμού.

Με την απαραίτητη τεχνογνωσία που διαθέτουν οι άνθρωποι της Prénatal και παράλληλα τις δυνατότητες που συνεχώς εξελίσσουν, τα καταστήματα Prénatal αποτελούν σημείο συνάντησης, όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν ‘απαντήσεις’ σε όλες τις ανάγκες τους τόσο σε προϊόντα όσο και σε υπηρεσίες. Ειδικότερα, στα megastore μπορεί κανείς να βρει μια απίστευτη ποικιλία προϊόντων, από τη μόδα για τη μέλλουσα μαμά και το παιδί ως 8 ετών ως τα είδη βρεφανάπτυξης από τις καλύτερες μάρκες της διεθνούς αγοράς, όπως για παράδειγμα η Avent, η Chicco, η Peg Perego,κ.ά.

Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στα καταστήματά, προσφέρονται σειρά ενημερωτικών σεμιναρίων από ειδικούς. Οι μαμάδες αγκαλιάζουν αυτή την υπηρεσία με μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή. Επιπρόσθετα, οι μέλλοντες γονείς έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα καρότσια σε ειδικά δάπεδα που προσομοιώνουν επιφάνειες όπως άσφαλτο, πεζοδρόμιο, πλακόστρωτο κι άλλες, έτσι ώστε το καρότσι να έχει περάσει από test drive πριν τη αγορά του και παράλληλα το προσωπικό των καταστημάτων Prénatal είναι παραπάνω από πρόθυμο να μάθει στους μέλλοντες γονείς τα πάντα γύρω από το παιδικό κάθισμα και το χειρισμό του.

Η επέτειος των 50 χρόνων της Prénatal γιορτάζεται με πολλές ειδικές δραστηριότητες. Από τις 12 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η ενέργεια «μια πράξη αγάπης». Έως 30 Σεπτεμβρίου συγκεντρώνoνται σε όλα τα καταστήματα Prénatal σχολικά είδη για να τα προσφερθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η Prénatal για να ευχαριστήσει τους πελάτες δίνει άμεσα ένα εκπτωτικό κουπόνι 20% που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές 2 ειδών ρουχισμού από τη νέα κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013.praxi-agapis-prenatal

Η επιστροφή από τις διακοπές επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη. Όλα τα καταστήματα Prénatal θα γιορτάσουν με την προσφορά “Anniversary” που είναι αφιερωμένη στον κόσμο της βρεφανάπτυξης. Από τις 12 Σεπτεμβρίου θα μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων βρεφανάπτυξης με κέρδος έως 100 ευρώ: μετατρέψιμα συστήματα, καρότσια περιπάτου, καθίσματα αυτοκινήτου, παιχνίδια και πολλά άλλα ακόμα.

Η Prénatal βγαίνει ανανεωμένη μέσα από τα 50 χρόνια πορείας της και συνεχίζει να επενδύει βασιζόμενη στην εμπειρία, πιστή στο μότο της: «Ένα Νέο Εμείς!»!