Μαγειρική; Yoga ή ψώνια όπως κάθε Σαββατοκύριακο; Μοναδικές ιδέες σε περιμένουν παρακάτω για να γεμίσεις τις ημέρες του Νοεμβρίου και να μπεις πιο ομαλά στη καρδιά του χειμώνα είτε αποκτώντας καινούρια ρούχα, είτε μαγειρεύοντας απίθανα φαγητά είτε απλά χαλαρώνοντας.

Yoga Time

Το Crystal Mountain Hotel διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Detox Weekend στην καρδιά του Νοεμβρίου!Αυτό το Φθινόπωρο γεμίζουμε τις μπαταρίες μας με μαθήματα Vinyasa yoga, Asana, διαλογισμό και ασκήσεις αναπνοής, για την εξυγίανση σώματος και πνεύματος.Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων θα μονοπωλήσουν και φέτος οι λαχταριστές μεσογειακές γεύσεις και οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί, όπως και τα μαθήματα μαγειρικής, η πεζοπορία στο βουνό και οι περιηγήσεις στο όμορφο χωριό της Άνω Χώρας.

PBY_flyer1

 

 

 

 

Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

Τόνοι μελανιού έχουν ξοδευτεί για να γραφτεί η ιστορία της παγκόσμιας γαστρονομίας. Τόνοι τροφίμων και ιδιαίτερων προϊόντων έχουν χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν όλες οι συνταγές που μαγεύουν τον ουρανίσκο μας και τις υπόλοιπες αισθήσεις μας.Αυτό  το σεμιναριακό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής υψηλών προδιαγραφών, στοχεύει στο να παρέχει γνώση στην αιχμή της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής. Το πρόγραμμα PASTRY GOURMET περιλαμβάνει 24 sessions στα εργαστήρια της σχολής με κάθε συνάντηση να αποτελεί μία διαφορετική θεματική ενότητα στο χώρος της μοντέρνας Αρτοζαχαροπλαστικής. Απευθύνεται σε εργαζόμενους στον τομέα του επισιτισμού, σε αποφοίτους ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, σε αποφοίτους δημοσίων ΟΤΕΚ, σε αποφοίτους ΟΑΕΔ, σε απόφοιτους Λυκείου και σε όλους τους λάτρεις της κουζίνας.

PASTRY GOURMET-fbpost

 

 

 

Μοναδικές εκπτώσεις στο Εκπτωτικό Χωριό

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται το Νοέμβριο και επιφυλάσσει εκπλήξεις για όλους τους επισκέπτες του! Από 1 μέχρι 10 Νοεμβρίου επισκεφθείτε τον απόλυτο shopping προορισμό που σας προσφέρει τα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο και ανακαλύψτε τα με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις. Η ώρα να ανανεώσετε τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα με στυλάτους θησαυρούς έφτασε και σας καλεί να απολαύσετε shopping με ακόμα χαμηλότερες τιμές!Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 δίνοντάς σας την ευκαιρία για ακόμη περισσότερο shopping.

footfall-mcarthurglen