Το μικρό σου μεγάλωσε αρκετά γρήγορα και φέτος, για πρώτη φορά, θα διαβεί τις πύλες του σχολείου. Εσύ, εμφανώς συγκινημένη, θα το πάρεις από το χέρι και θα το βοηθήσεις να προσαρμοστεί στη νέα αυτή σελίδα της ζωής του, εξηγώντας του τη σημασία του να μαθαίνουμε καινούρια πράγματα αλλά και να συνεργαζόμαστε με άλλους στα πλαίσια της σχολικής κοινότητας. Πριν φτάσουμε όμως εκεί, απαιτείται μια βόλτα στα μαγαζιά για να προμηθευτείς τα απαραίτητα σχολικά. Στο Τρίκυκλο θα βρεις σακίδια, κασετίνες, μολυβοθήκες, παγουρίνο,θήκες snack και snack boxes συνθέτουν μια συλλογή που προσφέρει ποικιλία επιλογών σε καθημερινά βασικά είδη για τον παιδικό σταθμό, το νηπιαγωγείο και το σπίτι, αλλά και προτάσεις που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας για εκείνους τους μαθητές που δίνουν έμφαση στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Τη συλλογή απαρτίζουν αγαπημένα brand που έχει καθιερώσει το Τρίκυκλο όπως η Lassig και η 3sprouts, αλλά και νέες αφίξεις όπως η Nuuroo. Το νεό brand που έφτασε από την Δανία διαθέτει μία σειρά από έξυπνα, πρακτικά και ποιοτικά προϊόντα που ξεχωρίζουν με το σκανδιναβικό τους design και κατασκευάζονται με όλα τα σύγχρονα στάνταρτ της βιώσιμης ανάπτυξης.

Δες στη συνέχεια τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε εμείς από τη συλλογή:

3 Sprouts τσαντάκι φαγητού

Lassig αυτοκόλλητα για την τσάντα

Nuuroo Bertil ισοθερμικό παγουρίνο από ανοξείδωτο ατσάλι

Nuuroo μολυβοθήκη από σιλικόνη

Lassig Tiny τσάντα πλάτης About Friends

Η συλλογή “back-to-school” είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα Τρίκυκλο και στο trikiklo.com. Σημειώνεται ότι τα καταστήματα Τρίκυκλο δραστηριοποιούνται στην αγορά βρεφικών και παιδικών ειδών παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Είναι σε θέση να δώσουν πρακτικές λύσεις στους νέους γονείς που βρίσκονται συνεχώς αντιμέτωποι με καθημερινές προκλήσεις. Μια επίσκεψη στο online κατάστημα Trikiklo.com μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των βρεφών και των μικρών παιδιών. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων για τη βόλτα, το σπίτι, το παιδικό δωμάτιο και το παιχνίδι, με δυνατότητα μάλιστα άμεσης παράδοσης κατ’οίκον εν μέσω πανδημίας στην Αττική και δωρεάν μεταφορικά!

Διαβάστε επίσης:

Διεθνής διάκριση για το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, στο πλαίσιο επιστημονικής έρευνας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων