Τον “βενιαμίν” της οικογένειας όπως τον αποκαλούν βάπτισε το πιο αγαπημένο ζευγάρι της Showbiz. Μιλάμε φυσικά για τον Σάκη Ρουβά και τη Κάτια Ζυγούλη. Φυσικά τα βλέμματα όλων τράβηξε το 4ο κατά σειρά παιδί της οικογένειας Ρουβά που πήρε το όνομα “Απόλλων”.

4

Η βάπτιση έγινε φυσικά σε στενό οικογενειακό κύκλο στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη που το καλοκαίρι του 2017 έγινε και ο γάμος του αγαπημένου ζευγαριού. Ο μικρός Απόλλωνας δέχθηκε με χαρά τα χάδια των δύο του νονών, Γιάννη & Μελίσσας Βαρδινογιάννη, ενώ οι πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν φυσικά μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς του ζευγαριού.

5

Το minimal chic ύφος των ρούχων που φορούσε πριν το μυστήριο ο Απόλλωνας διατηρήθηκε και μετά σε με ιδιαίτερες λευκές και ραφ αποχρώσεις που εντυπωσίασαν όλους τους καλεσμένους.

1

Το πιο σημαντικό όλων όμως είναι πως κεντήθηκε το μονόγραμμα “Α” και ένα διακοσμητικό αστέρι προκειμένου να φωτίζει την όμορφη ζωή του νεοφώτιστου Απόλλωνα από τη Stova Bambini και τον Στέλιο Μανωλά.

2

Φυσικά τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα παιδιά της οικογένειας Ρουβά έχουν ονόματα που ξεκινούν με το γράμμα “Α” ( Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας) όπως και του ζευγαριού (Αναστάσιος και Αικατερίνη).

3