Η βάπτιση του μωρού σου είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου. Αγχώνεσαι, τρέχεις, μπερδεύεσαι. Δεν ξέρεις τι ρούχα να διαλέξεις, χρώματα, υφάσματα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, πρέπει να επιλέξεις την Stova Bambini, την κορυφαία εταιρεία βάπτισης στην Ελλάδα!

Το That’s Life, βρέθηκε στο showroom της Stova Bambini και ρώτησε τον ιδιοκτήτη της, Στέλιο Μανωλά, για όσα θέλεις να γνωρίζεις για την βάπτιση του μωρού σου!


Ποιο είναι το χαρακτηριστικό της νέας συλλογής;

Το “χειροποίητο” είναι μια φιλοσοφία που χαρακτηρίζει κάθε συλλογή και η Stova Bambini δημιουργεί χειροποίητο ρούχο 35 χρόνια. Φέτος, πιο έτοιμοι από ποτέ, δημιουργήσαμε την συλλογή HORIZONS με την οποία μπορείς να “Σχεδιάσεις την Βάπτιση των ονείρων σου” με οποιοδήποτε θέμα επιθυμείς. Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό της νέας συλλογής που μας διαφοροποιεί, όπως και κάθε χρόνο οι προτάσεις μας στις χειροποίητες συλλογές, μας αναδεικνύοουν στο αγαπημένο brand Βάπτισης.

1

 

Από που εμπνέεσαι;

Πηγή έμπνευσης αποτελούν όλα τα στοιχεία της καθημερινότητας ενός σχεδιαστή που ζει στην Ελλάδα. Οι καλοκαιρινοί ορίζοντες, το φως των Ελληνικών νησιών, το γαλάζιο της θάλασσας, τα χρώματα της ελληνικής φύσης & το μαγευτικό κίτρινο του καλοκαιρινού ήλιου είναι μερικές από τις αποχρώσεις στην παλέτα του δειγματολογίου μας. Η σχεδιαστική ομάδα αποτελείται από νέα άτομα με φρέσκια ματιά, που συνεχώς ενημερώνονται για τα τελευταία trends της μόδας.

2

Αρκετά ονόματα από το χώρο της showbiz σε εμπιστεύονται στο κομμάτι της βάπτισης. Πες μας λίγα λόγια για αυτό

Είμαστε το ίδιο χαρούμενοι και υπερήφανοι για κάθε μωρό που ντύνουμε όταν βαπτίζεται. Η διαφορά των “επωνύμων” γονιών ή νονών είναι ότι οι φωτογραφίες του μυστηρίου δημοσιεύονται με μεγάλη προβολή στα Μέσα, με αποτέλεσμα να μοιραζόμαστε κι εμείς αυτή τη στιγμή! Φυσικά είναι κάτι που αποτελεί δικαίωση για εμάς. Ωστόσο τόσο οι “επώνυμοι” όσο και όλοι όσοι επιλέγουν το brand, ουσιαστικά εκτιμούν το χειροποίητο ένδυμα, την εξειδίκευση μας στη βάπτιση και το αναπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και διεθνείς αγορές που κάνει άμεσα προσβάσιμη την συλλογή μας.

3

Πόσο ακολουθείς την μόδα και πόσο σε κάνει αυτό να προσαρμόζεις αυτό που θες να παρουσιάσεις στο τελικό αποτέλεσμα;

Η μόδα ξεκινάει από τα υφάσματα και εμείς στη Stova Bambini τα επιλέγουμε ένα-ένα ξεχωριστά. Δημιουργούμε επάνω στο σχέδιο το στόλισμα, το φινίρισμα, επιλέγουμε τα κουμπιά, τις χρωματικές λεπτομέρειες στα μανίκια, στις τσέπες, στις δαντέλες. Φέτος κυριαρχεί η ρομαντική γραμμή στο κορίτσι με ανάλαφρη γραμμή, ασυμμετρίες, και το χρυσό σε λεπτομέρειες ως απόλυτη τάση. Χρωματικά υπερισχύουν το λευκό, το εκρού, το σομόν και το ροζ. Στο αγόρι τα χρώματα της μόδας είναι το γκρι, το navy μπλε, το lemon & το χρώμα μέντας. Στην Stova Bambini τολμήσαμε μια ανατροπή με ένα εντυπωσιακό πετροπλυμμένο κόκκινο. Σε κάθε περίπτωση δεν προσαρμόζουμε τα σχέδια μας στη μόδα, εμπνεόμαστε από υφάσματα και θέματα και έχουμε την πολυτέλεια στο χειροποίητο ρούχο να δημιουργούμε εμείς τη μόδα.

4