Με τους γάμους να έχουν κατακλύσει όλα τα σαββατοκύριακα και πολλές καθημερινές φέτος το καλοκαίρι βρήκαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το κέντρο του DIY, του γάμου και της βάπτισης, την El Deco. Πέρα από τα υπέροχα υλικά ώστε να φτιάξεις το γάμο σου όπως τον έχεις ονειρευτεί και να γίνεις η στιγμή σου έχει όλα τα απαραίτητα και για το σετ κουμπάρου. Τώρα θα μας πεις, βέβαια, ποιες είναι οι υποχρεώσεις κουμπάρας / κουμπάρου; Μην αγχώνεσαι γιατί στην El Deco πέρα από ό,τι χρειάζεσαι θα βρεις απίστευτες DIY ιδέες και θα μάθεις όλα όσα πρέπει για τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή.

Σετ γάμου

To σετ γάμου είναι από τα πιο βασικά στις υποχρεώσεις της κουμπάρας/κουμπάρου. Ένα σετ γάμου, πέρα από τα στέφανα, περιλαμβάνει το δίσκο, τη καράφα και το ποτήρι του κρασιού. Μπορείς να βρεις έτοιμα πακέτα κουμπάρου ανάλογα με το στυλ την νύφης και με το στολισμό γάμου που έχει επιλέξει. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτιάξετε από κοινού ένα υπέροχο σετ γάμου με τα υλικά που σας αρέσουν. Εκτός αυτών μην ξεχάσετε να μεριμνήσετε για τα κουφέτα στο δίσκο και φυσικά το κόκκινο κρασί για την καράφα.

Στέφανα γάμου

Σειρά έχουν τα στέφανα γάμου. Συγκαταλέγονται και σε αυτά που πρέπει να πάρει η κουμπάρα. Εντυπωσιακά επάργυρα στέφανα με διάφορα σχέδια και χρώματα ή χειροποίητα στέφανα γάμου, δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις! Συνδύασε τα με το υπόλοιπο σετ γάμου για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Λαμπάδες γάμου

Στις υποχρεώσεις κουμπάρου είναι και οι λαμπάδες γάμου. Μια ιδέα είναι τα μεγάλα κεριά ενώ μια άλλη ιδέα είναι οι ανθοστήλες με κεριά κολώνες. Ο κουμπάρος ή η κουμπάρα τις αναλαμβάνει και πληρώνει για τον στολισμό τους. Και εδώ καλό θα ήταν να εναρμονιστεί ο στολισμός με το θέμα του γάμου αλλά πάνω από όλα με τις επιλογές του ζευγαριού.

Στολισμός και έξοδα εκκλησίας

Όπως ήδη έχουμε πει η καλή συνεννόηση μεταξύ του ζευγαριού και του κουμπάρου είναι το μεγάλο μυστικό. Δεδομένου αυτού έχε πάντα στο μυαλό σου ότι το ζευγάρι είναι οι πρωταγωνιστές στη στιγμή τους. Για αυτό αφουγκράσου τις επιθυμίες τους. Επιλέξτε μαζί το στολισμό εκκλησίας και γενικά συνεννοηθείτε εγκαίρως. Μιλήστε ανοιχτά για τις υποχρεώσεις του κουμπάρου, τα έξοδα της εκκλησίας και του μυστηρίου.

Οργάνωση bachelor ή bachelorette

Τέλος, για να κερδίσεις επάξια το τίτλο του καλύτερου κουμπάρου ή κουμπάρας θα πρέπει να οργανώσεις και ένα ανεπανάληπτο bachelor ή bachelorette πάρτυ. Βάλε την ιδέα και βρες όλα τα υλικά στην El Deco. Γιόρτασε με το ζευγάρι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τις τελευταίες μέρες πριν μπει η κουλούρα. Δημιουργήστε αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες ήδη πριν από το γάμο.

Τώρα ξέρεις τι υποχρεώσεις έχεις σαν κουμπάρα και το μόνο που σου μένει είναι να αναλάβεις δράση. Κάνε μια βόλτα από το φυσικό κατάστημα της El Deco ή περιηγήσου στο online shop της και κάνε τις επιλογές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.