Στις 15 Αυγούστου η Alex Lancaster θα παντρευτόταν τον εκλεκτό της καρδιάς της αν ο μνηστήρας της δεν σκηνοθετούσε τον θανατό του προκειμένου να αποφύγει το μοιραίο-γαμήλιο-γεγονός.

Η 23χρονη από τη Βρετανία γνώρισε τον Tucker Blandford, επίσης 23 ετών, τον Αύγουστο του 2012, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα.

ad_143321250

“Ήταν στα αλήθεια ένας κύριος. Με γέμιζε με κοσμήματα και πλούσια δώρα. Κάθε μήνα γιορτάζαμε την επέτειο της γνωριμίας μας με ένα ρομαντικό δείπνο,”  είπε η Lancaster , στην εφημερίδα Mirror. “Δεν είχα ερωτευθεί με αυτό τον τρόπο ποτέ. Γνώρισε την οικογένειά του και μου συμπεριφέρθηκαν σαν κόρη τους. Ήρθα πολύ κοντά με τη μητέρα του”.

Η Lancaster φοβήθηκς οτι όλο αυτό ήταν ένα όνειρο που κάποια στιγμή θα τελείωνε και όταν ο καλός της, της έκανε πρόταση γάμου αισθάνθηκε “η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου”.

Οι δυο τους άρχισαν να σχεδιάζουν το γάμο τους και να ξοδεύουν πολλά χρήματα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους. Το μόνο που τους χώριζε ήταν η απόσταση καθώς ο η νύφη συνέχιζε τις σπουδές της στο Connecticut!

ad_143321229

Όλα άλλαξαν όταν κάποια στιγμή της τηλεφώνησε κάποιος που της είπε οτι ήταν ο πατέρας του Blandford.

“Μου είπε ότι ο Tucker ήταν υπερβολικά θλιμμένος και ήθελε να πεθάνει. Είχε κάνει μάλιστα μία απόπειρα αυτοκτονίας πέφτοντας στις ρόδες ενός αυτοκινήτου”. Ο θάνατος δεν άργησε να έρθει και η κοπέλα ακούγοντας τα νέα κατέρρευσε!

Όταν συνήλθε από το σοκ πήρε τηλέφωνο τους γονείς του Tucker για να μάθει από τη μητέρα του οτι ο γιος της είναι πολύ καλά στην υγεία του και καθόλου νεκρός. Την ίδια στιγμή η μέλλουσα πεθερά της δεν είχε καμία ιδέα σχετικώς με τον γάμο των δύο νέων.

Λίγο αργότερα ανακάλυψε οτι το μέρος όπου θα γινόταν η δεξίωση δεν είχε “κλειστεί” ποτέ. Ο γαμπρός μετά από όλα αυτά έστειλε ένα sms για να ζητήσει συγγνώμη και προσπάθησε να στείλει στην κοπέλα $1,200 για να την αποζημιώσει (τόσα είχε δώσει η άτυχη νύφη για τα μέχρι εκείνη τη στιγμή έξοδα). Αυτή απέρριψε κάθε επικοινωνία και κάθε χρηματική επιστροφή.

Αργότερα ο “νεκρός” δήλωσε στη Mirror οτι την αγάπησε πολύ αλλά τρόμαξε υπερβολικά στην ιδέα του γάμου και οτι ήθελε να αποφύγει τη δέσμευση. Στεναχωριέται που προσποιήθηκε το νεκρό αλλά δε μπορύσε να κάνει αλλιώς!