Οι γονείς επωμίζονται τον δύσκολο ρόλο να οργανώσουν το πιο τέλειο παιδικό πάρτυ που θα ευχαριστήσει το παιδί τους! Το θέμα του πάρτυ, η διακόσμηση, η μουσική, τα ποτά και τα φαγητά, η τούρτα και φυσικά πάνω απ’ όλα τα παιχνίδια που θα απασχολήσουν αλλά και θα διασκεδάσουν τα παιδιά.

Τα 3 πιο εύκολα και φυσικά διασκεδαστικά παιχνίδια είναι τα παρακάτω:

Μουσικές καρέκλες

Σίγουρα όλοι έχουμε παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι λοιπόν μια ωραία και εύκολη ιδέα για να το εντάξετε στο παιδικό πάρτυ.

Η διαδικασία είναι απλή. Τοποθετείτε καρέκλες σε κύκλο όσα τα παιδιά, μείον ένα. Βάζετε μουσική να παίζει και τα παιδιά περπατούν γύρω από τις καρέκλες. Μόλις σταματήσει η μουσική πρέπει να κάτσουν στις καρέκλες. Αυτός που θα μείνει όρθιος χάνει. Το ίδιο συνεχίζετε μέχρι να μείνει μια καρέκλα και δύο παιδιά. Το παιδί που θα καθίσει στην τελευταία καρέκλα είναι και ο νικητής. Μπορείτε σε αυτό το σημείο να έχετε αγοράσει ένα δωράκι για το δώσετε σε όποιον νικήσει.

Κυνήγι θησαυρού

Ίσως από τα πιο κλασσικά παιχνίδια. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό. Βέβαια είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται προετοιμασία πριν το πάρτυ, για να μπορέσετε να φτιάξετε όλα εκείνα τα κρυφά σημάδια και μηνύματα που θα οδηγήσουν εν τέλει στον θησαυρό, τον οποίο επίσης θα ορίσετε. Είναι επίσης ένα παιχνίδι που μπορείτε να εντάξετε και τους μεγάλους, έτσι ώστε όλοι μαζί να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Η αναζήτηση ξεκινά!!

Σακοτρεχάλες

Προμηθευτείτε σάκους που να χωρούν να μπουν τα παιδιά μέσα σε αυτούς. Ορίζετε μια γραμμή εκκίνησης και μια γραμμή τερματισμού. Χωρίζετε τα παιδιά σε ομάδες ή σε ζευγάρια και η τρεχάλα ξεκινά!!! Η ομάδα ή το ζευγάρι που θα κάνει τον καλύτερο χρόνο είναι η νικήτρια και κερδίζει ίσως διπλό κομμάτι από την λαχταριστή σας τούρτα.

Διάβασε επίσης:

Πρώτη μέρα στο σχολείο: Γιατί νιώθουν ανακούφιση οι μαμάδες;

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.