Επιτέλους! Η καλύτερη σου φίλη είναι έγκυος και είσα πάρα πολύ χαρούμενη. Σκέφτεσαι λοιπόν τι δώρο θα της κάνεις. Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να φτιάξεις μια υπέροχη πανότουρτα (πίστεψε με ειδικά τις πάνες θα της εκτιμήσει) και να προσθέσεις πάνω μικρές εκπλήξεις όπως τα παρακάτω.

  1. Ρουχαλάκια: Ειδικά τις πρώτες ημέρες τα ρουχαλάκια αλλάζονται συνέχεια. Επένδυσε λοιπόν σε αρκετά φορμάκια ώστε να τα ευχαριστηθεί στο έπακρο. Όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο.
  2. Κουβερτάκι: Γιατί βολεύει για ΠΑΝΤΟΥ! Είναι στο σπίτι και κοιμήθηκε στον καναπέ; Απλώνεις το κουβερτάκι και δεν ανησυχεί ότι θα κρυώσει. Είστε έξω για καφέ και πήρε το μωρό ο ύπνος; Με το κουβερτάκι σώθηκε!
  3. Μια τσάντα για τις βόλτες της: Αν η κολλητή ήταν πάντα στυλάτη φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας, το ίδιο θα θέλει και μετά τη γέννηση του μωρού. Επένδυσε σε μια τσάντα που θα χωράει όλα εκείνα τα απαραίτητα για το μωρό της.
  4. Πιπίλες και μπιμπερό: Όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο. Μάλιστα αν θα φτιάξεις πανότουρτα, οι πιπίλες μπορούν να κρέμονται σε όμορφες κορδέλες και τα μπιμπερό να είναι κρυμμένα στη βάση της πανότουρτας για να την κρατάνε και σταθερή.
  5. Ηλεκτρικό θήλαστρο: Ο θηλασμός είναι ένα μαγικό ταξίδι, που όμως δεν είναι πάντα εύκολο για τη μητέρα. Συχνά υπάρχουν στιγμές που οι μαμάδες προτιμούν να μη θηλάσουν επειδή είτε εργάζονται, είτε βιώνουν δυσφορία ή επιθυμούν να συμμετέχει και ο σύντροφός τους σε αυτή τη διαδικασία. Ως αποτέλεσμα, πολλές μαμάδες αναζητούν ένα θήλαστρο που να τους προσφέρει άνεση, ώστε να μπορούν να παρέχουν το απαραίτητο μητρικό γάλα στο μωρό τους. 

    Έχοντας μελετήσει εκτενώς το πώς θηλάζουν τα μωρά, η Philips Avent γνωρίζει ότι αυτές οι θηλαστικές κινήσεις των βρεφών είναι το κλειδί για την παραγωγή γάλακτος. Κατανοώντας αυτό το δεδομένο, η Philips Avent έχει συνδυάσει την επιστημονική γνώση με την προϊoντική καινοτομία για τη δημιουργία του νέου της Ηλεκτρικού Θήλαστρου. Το προϊόν χρησιμοποιεί την τεχνολογία Natural Motion, η οποία προσομοιάζει τις θηλαστικές κινήσεις του μωρού και διαθέτει ένα μαλακό μαξιλαράκι σιλικόνης ενός μεγέθους, το οποίο προσαρμόζεται στο 99,98% των θηλών των γυναικών, επιτυγχάνοντας άνετη και γρήγορη άντληση γάλακτος.

     

Επειδή κάθε στήθος έχει διαφορετικό μέγεθος και σχήμα, το νέο Ηλεκτρικό Θήλαστρο της Philips Avent διαθέτει μαξιλαράκι σιλικόνης ενός μεγέθους κατάλληλου για όλα τα μεγέθη στήθους, που κάμπτεται απαλά και προσαρμόζεται τέλεια στα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη θηλών, όπως αυτά αλλάζουν κατά την περίοδο του θηλασμού. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία προσφέρει άψογη προσαρμογή για το 99,98% των θηλών (έως και 30 χιλ.)και οι μαμάδες μπορούν να αισθάνονται σίγουρες ότι το θήλαστρο θα προσαρμόζεται άψογα στη θηλή τους. Πλέον, δεν υπάρχει η ανάγκη αλλαγής χοάνης, καθώς το Ηλεκτρικό Θήλαστρο εξασφαλίζει την τέλεια ισορροπία αναρρόφησης και διέγερσης, για βελτιωμένη, άνετη και εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε μητέρα.

About The Author