Βρισκόμαστε πλέον μια «ανάσα» από το Πάσχα. Αυτή την περίοδο έχουμε ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση των κατάλληλων δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, με ξεχωριστή θέση να κατέχουν φυσικά τα παιδιά. Είτε είναι αγόρια είτε είναι κορίτσια περιμένουν με ανυπομονησία τα δώρα από τη μαμά ή τη νονά, γι’ αυτό κι εσύ, καλό θα ήταν να προετοιμαστείς καταλλήλως, προκειμένου να γίνεις αυτή που θα αναβαθμίσει τις γιορτές με την τέλεια επιλογή.

Για να επιλέξεις το σωστό δώρο για το βαφτιστήρι ή το παιδί σου, οφείλεις να γνωρίζεις ποιοι είναι οι ήρωες που κάνουν τα σημερινά παιδιά να ενθουσιάζονται. Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας ειδικά λατρεύουν τα Paw Patrol. H εν λόγω σειρά, με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουτάβια και τον αρχηγό Ryder, έχει φανατικό κοινό. Τα παιχνίδια που εμπνέονται από την ομάδα Paw Patrol, σίγουρα θα εκτιμηθούν δεόντως και θα γεμίσουν ενθουσιασμό το παιδί αυτό το Πάσχα. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί-πυροσβέστη, έως τον Τσέις, το σκυλί-αστυνομικό, και τον Σκάι, που πιλοτάρει ελικόπτερα, κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ικανότητες. Παράλληλα, έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Αυτό το Πάσχα θα βρεις στην αγορά μοναδικά παιχνίδια Paw Patrol, εμείς όμως ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα εξής:

Moto Pups για παιχνίδι χωρίς όρια

Αυτή η σειρά προσφέρεται για παιχνίδια χωρίς τέλος, αφού τα αγαπημένα κουτάβια είναι σε ετοιμότητα για αποστολές διάσωσης. Κάθε παιδί θα ξετρελαθεί με τα ρούχα για μοτοσικλέτα και το μεταλλικό κράνος που φορά ο κάθε χαρακτήρας και φυσικά θα θέλει να τα συγκεντρώσει όλα. Η ομάδα είναι έτοιμη για δράση κι έρχεται με backpacks που μεταμορφώνονται και ανοίγουν. Με κάθε κουτάβι διατίθεται ένα χρυσό σήμα αστυνομικού, για ακόμα πιο ρεαλιστικές περιπέτειες.

Μίνι φιγούρες σε δράση

Κάθε συλλεκτική φιγούρα 5 εκατοστών κρύβεται μέσα στον δικό της Πύργο Ελέγχου της Ακτής της Περιπέτειας.  Όταν το παιδί ανοίξει το κουτί, θα ανακαλύψει ένα Μοτο-Κουτάβι έτοιμο για δράση πάνω στη μηχανή του. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι ή για αποθήκευση. Η συλλογή περιλαμβάνει τα 6 κουτάβια PAW Patrol, αλλά και τη Γουάιλντκατ, το νέο μέλος της παρέας για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση.

Περιπέτεια στη μία…ρόδα

Τώρα αν θες κάτι ακόμα πιο διασκεδαστικό, επένδυσε στα Μοτο-Κουτάβια που έρχονται με πολυτελείς μηχανές, που διαθέτουν αυθεντικά γραφικά και πιστές λεπτομέρειες, μεγάλους τροχούς και λειτουργία σούζας. Τα Μοτο-Κουτάβια είναι εξοπλισμένα με ειδικό μπουφάν και κράνος, έτοιμα για δράση! Η μηχανή τινάζεται με δύναμη μπροστά κάνοντας σούζα στη μία ρόδα και ρίχνεται στην περιπέτεια!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο ζώο