Η Spin Master, η καινοτόμος εταιρεία παιχνιδιών που έχει δώσει χαρά σε αμέτρητα παιδιά ανά τον κόσμο, ανακοινώνει με τεράστιο ενθουσιασμό την τελευταία της δημιουργία: Bitzee!

Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια εμπειρία παιχνιδιού με … ψηφιακά κατοικίδια που μπορείτε πραγματικά να αγγίξετε!

Το Bitzee δεν είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι, αλλά μια συναρπαστική περιπέτεια με pixel που ζωντανεύει το ψηφιακό του βασίλειο μέσα στις παλάμες των μικρών μας φίλων.

Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 5+, το Bitzee θα φέρει την επανάσταση στο παιχνίδι!

Whats in the box?

Τα κατοικίδια Bitzee «κοιμούνται» μέσα στο μωβ κουτάκι τους και μόλις το ανοίξετε ζωντανεύουν και το παιχνίδι ξεκινάει! Μέσα από την έγχρωμη οθόνη του, μπορείτε να τα αγγίξετε και να αλληλεπιδράσετε.

Το Bitzee, θα σας ταξιδέψει μέσα σε ένα σύμπαν με pixel, όπου οι μοναδικοί του χαρακτήρες και τα πολύχρωμα τοπία ζωντανεύουν. Ο στόχος; Να συλλέξτε όσα περισσότερα Bitzee μπορείτε μέσα από μια σειρά απαιτητικών επιπέδων.  Φυσικά, σκοπός δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και η απίστευτη εμπειρία που λαμβάνετε και οι φιλίες που δημιουργείτε κατά τη πορεία του παιχνιδιού.

Μέσα στο παιχνίδι τo Bitzee εξελίσσεται από μωρό σε ένα super Bitzee!

Κάθε Bitzee ξεκινάει ως ένα κουτάβι, αλλά όσο τα παιδιά αλληλεπιδρούν και φροντίζουν το ψηφιακό τους κατοικίδιο, εξελίσσεται σε ενήλικα και τελικά… σε super Bitzee!

Τα super Bitzee φορούν μια ειδική στολή που ξεκλειδώνει επίσης νέες πίστες, όπως για παράδειγμα το Mouse Chef που προσπαθεί να πιάσει τα τρόφιμα που πέφτουν ή το Unicorn Party Animal που θέλει να σπάσει την piñata.

Τα παιδιά μπορούν να συλλέξουν έως και 15 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων ενός κουταβιού, ενός σκαντζόχοιρου και ενός κουνελιού, ακόμη και μερικών σπάνιων χαρακτήρων (πεταλούδα, σκυλάκι κανίς, χαμαιλέοντας)  ή και θρυλικών χαρακτήρων όπως είναι η σουρικάτα κι ο μονόκερος.

Όπως κάθε κατοικίδιο έτσι και το Bitzee χρειάζεται την προσοχή σας!

Αν δεν το φροντίζετε τότε απλά μαζεύει τα πράγματα του και φεύγει αλλά μπορείτε πάντα να το παρακινήσετε με μια λιχουδιά και λίγη επιπλέον προσοχή. Όταν ο μετρητής αγάπης είναι γεμάτος, αυτό σημαίνει ότι το Bitzee σας είναι έτοιμο να εξελιχθεί.

Οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι το Bitzee προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον παιχνιδιού όπου τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν, να μάθουν και να αναπτυχθούν μαζί με τον αξιαγάπητο ψηφιακό φίλο τους.