Είτε κάνετε μπάνιο το νεογέννητο μωράκι σας, είτε ένα μωράκι το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία είνια μια διαδικασία που σίγουρα απαιτεί πάρα πολύ χρόνο. Σίγουρα όμως είναι αρκετά διασκεδαστική. Ο παρακάτω οδηγός θα σε βοηθήσει να κάνεις βήμα βήμα μπάνιο το μωράκι σου στο λεπτό.

Στήσε το σκηνικό: Αν πρόκειται για μια μεγάλη και στρογγυλή μπανιέρα τότε θα πρέπει να είναι εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως καλύμματα βρύσης ή ένα πατάκι χωρίς ολίσθηση. Αν χρησιμοποιείς κάθισμα μπάνιου που είναι για παιδιά ηλικίας από 5 εως 10 μηνών βεβαιώσου ότι είναι σταθερό. Φυσικά, μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις το νερό να μην είναι ούτε καυτό αλλά ούτε και παγωμένο.

Συγκέντρωσε κοντά σου όλα εκείνα τα απαραίτητα για να μη χρειαστεί να απομακρυνθείς ούτε λεπτό. Θα χρειαστείς, μια πετσετούλα με κουκούλα, παιχνίδια, τα ρούχα που θα φορέσει μετά το μπάνιο, μια πετσετούλα για τον καθαρισμό αυτού του αξιολάτρευτου προσώπου και φυσικά το αφρόλουτρο και την κρέμα σώματος.

Το JOHNSONS® Kids Bubble Bath καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Δημιουργεί μεγάλες μπουρμπουλήθρες για να κάνει την ώρα του μπάνιου ακόμα πιο διασκεδαστική! Είναι απαλό για τα μάτια όσο το αγνό νερό, με σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών.

Η JOHNSON’S® Baby Lotion με έλαιο καρύδας αφήνει τη βρεφική επιδερμίδα του  λεία και απαλή μετά από μόλις μία  χρήση. Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες!

Ήρθε η ώρα για βουτιά: Κρατώντας το μωρό σας με το ένα χέρι στο κεφαλάκι και το άλλο στον κορμό τοποθετήστε το μέσα στη μπανιέρα μέχρι να νιώσει ασφαλές.

Τώρα ήρθε η ώρα για το μπανάκι! Καθάρισε προσεχτικά το μωρό.

Μόλις η διαδικασία του μπάνιου τελειώσει σκούπισε το μωρό με μια πετσέτα και στη συνέχεια τοποθέτησε το σε ένα ζεστό χώρο για να το ντύσεις!