Οι γονείς και το μωρό τους ξεκινούν ένα απίστευτο ταξίδι εξερεύνησης, υφαίνοντας έναν όμορφο δεσμό που δυναμώνει με κάθε βήμα. Καθώς ξεκίνησαν, το καροτσάκι μωρού γίνεται κάτι περισσότερο από ένα απλό μέσο μεταφοράς, αλλά μεταμορφώνεται σε μονοπάτι προς ατελείωτες ανακαλύψεις. Με κάθε νέα περιπέτεια, οι γονείς και το μικρό τους μπαίνουν σε έναν κόσμο γεμάτο θαύμα και ενθουσιασμό. Καθώς οι γονείς καθοδηγούν το καρότσι, περιηγούνται σε πολυσύχναστους δρόμους, γαλήνια πάρκα και ζωντανές αγορές, εκθέτοντας το μωρό τους σε μια μυριάδα από αξιοθέατα, ήχους και αισθήσεις. Μαζί, αγκαλιάζουν τη νέα πραγματικότητα, εκτιμώντας τις κοινές εμπειρίες και χτίζοντας μια βαθιά σύνδεση. Το καρότσι προσφέρει ασφάλεια και ελευθερία, δημιουργώντας ένα ασφαλές καταφύγιο για το μωρό ενώ επιτρέπει στους γονείς να εξερευνήσουν τον κόσμο με τον δικό τους ρυθμό. Η άνεση τους τυλίγει, καθώς το μωρό φωλιάζει άνετα στο καρότσι, τυλιγμένο σε ζεστασιά και αγάπη. Το ταξίδι δεν είναι μόνο σωματικό αλλά και συναισθηματικό, καθώς οι γονείς λούζουν το μωρό τους με στοργικές πινελιές και ζεστά χαμόγελα, καθησυχάζοντάς το για την αταλάντευτη παρουσία τους. Το καρότσι γίνεται κάτι παραπάνω από σκάφος, γίνεται σύμβολο συντροφικότητας, καθώς και οι δύο γονείς και το μωρό βρίσκουν παρηγοριά ο ένας στην παρέα του άλλου.

Η Stokke, η σκανδιναβική εταιρεία κατασκευής παιδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, λανσάρει μια νέα απόχρωση για το Stokke® Xplory® X, γιορτάζοντας δύο δεκαετίες ενός καροτσιού που φέρνει γονείς και παιδιά ακόμα πιο κοντά και ενισχύει τον υπέροχο δεσμό τους.

Με μοναδικό σχεδιασμό, το Stokke® Xplory® X επιτρέπει στους γονείς να εξερευνήσουν τον κόσμο μαζί με το παιδί τους, με άνεση και ασφάλεια. Η νέα απόχρωση Cool Teal προσφέρει ένα μοντέρνο, ουδέτερο προς το φύλο σχεδιασμό σε έναν απαλό και γαλήνιο χρωματικό τόνο. Η νέα έκδοση ακολουθεί την ευελιξία και τη λειτουργικότητα της σειράς Stokke® Xplory®, με κάθε μέρος της να έχει σχεδιαστεί για να φέρνει το μωρό και τον γονέα πιο κοντά, για ακόμα μεγαλύτερο δέσιμο, όσο εξερευνούν μαζί τον κόσμο.

Η Johanne Smith-Nielsen, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ph.D. Κλινικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης και συνεργάτης της Stokke, συμμερίζεται πλήρως αυτή την πεποίθηση ότι τα πρώτα χρόνια του παιδιού είναι ζωτικής σημασίας, με τις εμπειρίες που αποκτώνται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να θέτουν τα θεμέλια για όλα όσα ακολουθούν.

Τα πρώτα χρόνια της ζωής μας έχουν αντίκτυπο στην ανάπτυξή μας καθόλη τη διάρκεια της ζωής μας, με κάθε αλληλεπίδραση να λειτουργεί ως ευκαιρία για μάθηση και ανάπτυξη αυτοπεποίθησης“.

Το καρότσι Stokke® Xplory® έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την υποστήριξη της ανάπτυξης του παιδιού. Το 2003 η Stokke ήταν η πρώτη που εισήγαγε την ιδέα των ψηλών, στραμμένων προς τον γονέα καροτσιών που φέρνουν το μωρό πιο κοντά στους γονείς, με στόχο την ενίσχυση των δεσμών τους και την αυξημένη αίσθηση ασφάλειας. Μια ιδέα τόσο επίκαιρη σήμερα, όσο και πριν από 20 χρόνια.

Το Stokke® Xplory® εμπνεύστηκε από τη φιλοσοφία της εμβληματικής καρέκλας Tripp Trapp®, που σχεδιάστηκε από τον Peter Opsvik, ενθαρρύνοντας το δέσιμο, τη σύνδεση και τις βαθύτερες σχέσεις μέσω της βλεμματικής επαφής. Επιπλέον, όπως ακριβώς και η Tripp Trapp®, το Stokke® Xplory® μεγαλώνει μαζί με το παιδί. Τα μαλακά προστατευτικά και το ρυθμιζόμενο υποπόδιο προσφέρουν άνεση σε όλες τις ηλικίες, ενώ το πρωτοποριακό ύψος του καθίσματος και το ρυθμιζόμενο ύψος του επιτρέπουν στα παιδιά μια σταθερή οπτική επαφή με τους γονείς τους.

Η οπτική επαφή προάγει την εγγύτητα και τη συναισθηματική ασφάλεια κατά τους πρώτους μήνες, ενώ η πρόσωπο με πρόσωπο επαφή, μέσα από το βλέμμα και τον ήχο, ενθαρρύνει τα παιδιά να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν, πολύ πριν μπορέσουν να μιλήσουν.

Τα προϊόντα Stokke® έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν στα παιδιά την αυτοπεποίθηση να εξερευνήσουν, ενώ παράλληλα παρέχουν στους γονείς την υποστήριξη ότι μπορούν να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στην εξερεύνηση. Αργότερα, όταν το μωρό αναπτύσσει περισσότερο την περιέργειά του και αυξάνει την αυτοπεποίθησή του, το κάθισμα Stokke® Xplory® μπορεί να προσαρμοστεί και να αλλάξει θέση, ώστε το παιδί να κοιτάζει προς τα εμπρός και να βλέπει περισσότερο τον κόσμο εν κινήσει.

Η εξερεύνηση και ο πειραματισμός είναι από τους πιο θεμελιώδεις τρόπους μάθησης για ένα μικρό παιδί και η υποστήριξή του αποτελεί καθήκον για τους γονείς“.

Johanne Smith-Nielson

Συνώνυμο με όλη την γκάμα της Stokke, το Stokke® Xplory® X Cool Teal έχει σχεδιαστεί με απόλυτη προσοχή για να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο αντοχής και ποιότητας. Όπως συμβαίνει με κάθε καρότσι αυτής της συλλογής, το ύφασμα του Stokke® Xplory® X Cool Teal κατασκευάζεται από υλικά που προέρχονται από 100% ανακυκλωμένα μπουκάλια ΡΕΤ. Τα αξεσουάρ για το κάθισμα αυτοκινήτου και το πορτ μπεμπέ προσφέρουν στα νεογέννητα άνεση και προστασία εν κινήσει, ενώ η ασορτί τσάντα αλλαξιέρα βοηθά τους γονείς να έχουν πάντα κοντά τους όλα όσα χρειάζονται.

Το Stokke® Xplory® X Cool Teal είναι ήδη διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα.  Ανακαλύψτε το και μαζί βρείτε και μια αποκλειστική προσφορά για περιορισμένο διάστημα: με την αγορά ενός Stokke® Xplory® X, δώρο το πορτ μπεμπέ!

Κάθε έξοδος γίνεται ευκαιρία για κοινό γέλιο, συζήτηση και σφιχτή αγκαλιά, ενισχύοντας τον δεσμό μεταξύ γονέα και παιδιού. Μέσω της εξερεύνησης του κόσμου μαζί, γονείς και μωρό δημιουργούν αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή, καλλιεργώντας μια βαθιά και άρρηκτη σύνδεση που θα συνεχίσει να ευδοκιμεί καθώς ξεκινούν αμέτρητες περισσότερες περιπέτειες τα επόμενα χρόνια.