Οι σχολικές αίθουσες είναι έτοιμες να δεχθούν ένα σωρό παιδικές φωνούλες για μια ακόμα χρονιά. Μαμάδες και παιδιά τρέχουν στους δρόμους προκειμένου να εξοπλιστούν για τα απαραίτητα ρούχα, αξεσουάρ αλλά και σχολικά για τη νέα σχολική χρονιά. Ακόμα και αν είστε έτσι, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε γιατί σας έχουμε μια λίστα με όλα όσα χρειάζεστε από σήμερα μέχρι και τα τελευταία 5 λεπτά πριν περάσει το σχολικό. Βοηθήστε τα παιδιά να ξεπεράσουν  τη νευρικότητα και τον φόβο του καινούργιου και να νιώσουν άνετα, χαρούμενα και περήφανα.

Τι τσάντα θα πάρω φέτος; 

 

Ο Σεπτέμβριος φέρνει την επιστροφή στα θρανία και το mysunshine.gr φέρνει τις απίθανες σχολικές τσάντες Penny Scallan, για χαρούμενους και κεφάτους μαθητές, έτοιμους να ξεκινήσουν τις καινούριες τους φθινοπωρινές περιπέτειες! Νέα σχέδια – όπως οι χαριτωμένοι μονόκεροι για τα κοριτσάκια και οι παιχνιδιάρικοι δεινόσαυροι για τα αγοράκια – αλλά και αγαπημένα best sellers μοτίβα γεμίζουν με ενθουσιασμό γονείς και παιδιά!

CaptureCapture

Και που θα βρω lunchboxes, κασετίνες,παγούρια κ.α.;

Μα φυσικά στο mysunshine.gr Ανακαλύψτε και εσείς σήμερα τη μεγάλη ποικιλία της Penny Scallan – του δημοφιλούς brand από την Αυστραλία – με τα ζωντανά χρώματα και τα απίθανα σχέδια σε σχολικές τσάντες, παγούρια, κασετίνες, lunchboxes, ομπρέλες, αδιάβροχα, γαλότσες και πολλά ακόμη, όλα με ελεγμένα υλικά, βαμβακερά υφάσματα με αδιαβροχοποίηση και φερμουάρ που δεν κολλάνε για να τα ανοιγοκλείνουν με ευκολία τα παιδιά, όλα τα προϊόντα ένα προς ένα!

Capture

 

Ψείρες είναι αυτά; ΠΑ-ΝΙ-ΚΟΣ!

Capture

Δυστυχώς, κάτι που δεν μπορεί να αποφευχθεί είναι οι ψείρες , οι οποίες για δεκαετίες είναι ο μεγαλύτερος εχθρός ενός σχολείου. Με 12 εκατομμύρια περιπτώσεις κάθε χρόνο οι πιθανότητες είναι αρκετές για να κολλήσει ένα παιδάκι. Αν εντοπίσετε τον «ύποπτο εχθρό» στο κεφαλάκι του δικού σας παιδιού τότε επικοινωνήστε αμέσως με το σχολείο προκειμένου να ενημερωθούν και οι υπόλοιπες μαμάδες καθώς και η δασκάλα των παιδιών. Όσο νωρίτερα δράσετε τόσο πιο γρήγορα θα εξαλειφθεί το κρούσμα στο σχολείο. Ευτυχώς υπάρχει το Lice Clinics που με τη χρήση μιας εντελώς ασφαλής, γρήγορης και αποτελεσματικής ιατρικής συσκευής, εξαλείφουν τις ψείρες αλλά και τα αυγά τους μέσα σε 90 λεπτά. Είναι μια εντελώς διαφορετική και νέα προσέγγιση. Η συσκευή που ονομάζεται AirAllé, χρησιμοποιεί θερμό αέρα για να αφυδατώσει και στη συνέχεια να σκοτώσει τις ψείρες κα τα αυγά τους. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι ασφαλής και αποτελεσματική και είναι εγκεκριμένη.