Θυμάσαι εκείνες τις εποχές που ξυπνούσες με τον αγαπημένο σου στις 2 το μεσημέρι στο νησί και φεύγατε για τη πιο όμορφη παραλία; Ε λοιπόν, κάτι τέτοιο με τα παιδιά πρακτικά αποτελεί παρελθόν! Τα πιτσιρίακια είναι τα πρώτα που θα σε ξυπνήσουν με αγκαλιές και φιλιά πρωί πρωί προκειμένου να κάνετε βουτιές. Τι θα πρέπει να προσέξεις όμως;

Ναυαγοσώστης

1 (1)

Είναι προτιμότερο να πηγαίνετε σε παραλίες όπου υπάρχει ναυαγοσώστης καθώς είναι αρκετά οργανωμένες και δεν έχεις φόβο μήπως συμβεί κάτι το οποίο εκείνη την ώρα δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς.

Παιχνίδια

?????

?????

Κουβαδάκια, φτυαράκια, τσουγκράνες είναι must για τις παιδικές εξορμήσεις στη θάλασσα! Φρόντισε να πάρεις όλα τα απαραίτητα ώστε να το ευχαριστηθούν τα παιδιά στο έπακρο.

Ώρες

3834173854_0b18fb4395

Οι ιδανικές ώρες για να επισκεφθείτε τη παραλία είναι 9-11 το πρωί ή 5-7 το απόγευμα. Ο ήλιος εκείνες τις ώρες δεν είναι τόσο δυνατός και μπορείτε να απολαύσετε και όλοι μαζί το παιχνίδι.

Σνακ

Nestle_Lion Bars

Το μικρό σας λιονταράκι μετά από τόσο παιχνίδι σίγουρα έχει ανάγκη από ένα μικρό σνακ! Σοκολάτα και καραμέλα – καραμέλα και σοκολάτα! Όποια κι αν είναι η σειρά, η νέα μπάρα δημητριακών LION είναι τόσο άγρια απολαυστική που θα συναρπάσει ακόμα και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους! Μπορείς να την έχεις πάντα μαζί σου, είναι το μυστικό σου χαρτί για να απελευθερώσεις την άγρια πλευρά του μικρού μας φίλου, όποτε την ακούσεις να σε καλεί. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 6 μπαρών και θα τις βρείτε στα super market!

Αντηλιακό

Capture

Η παιδική αντηλιακή σειρά, KIDS της Carroten, προσφέρει ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα, στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτίνων. Η ήπια σύνθεση, εμπλουτισμένη με Beta-Glucan, διεγείρει την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας, προστατεύοντας αποτελεσματικά από τους επιθετικούς εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν ερεθισμούς και Provitamin D, για ενίσχυση της άμυνας απέναντι στη UV ακτινοβολία. Η ήπια φόρμουλα είναι ειδικά μελετημένη, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης.