Το να σχεδιάζετε ένα baby shower μπορεί να μοιάζει σχεδόν σαν να σχεδιάζετε έναν γάμο. Ως οικοδεσπότης, σίγουρα θέλετε το πάρτι να είναι τέλειο για τους μέλλοντες γονείς και υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να προγραμματίσετε. Μην πελαγώνετε γιατί υπάρχουν απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να κάνετε την εκδήλωση διασκεδαστική και εύκολη.

Για αρχή σκεφτείτε τα βασικά

Πρώτα, αποφασίστε πού θα γίνει το πάρτι. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εκδήλωση σε ένα μέρος που αγαπούν οι μελλοντικοί γονείς, είτε πρόκειται για ένα εστιατόριο, είτε στο σπίτι ενός μέλους της οικογένειας είτε σε ένα πάρκο που συχνάζουν. Στη συνέχεια, συνεργαστείτε με τους μελλοντικούς γονείς για να ολοκληρώσετε τη λίστα καλεσμένων.

Όσο για το πότε να προγραμματίσετε το πάρτι; Αν και δεν υπάρχει σωστή ή λάθος στιγμή, η μέλλουσες μανούλες προτιμούν το δεύτερο ή τα μέσα του τρίτου τριμήνου. Σίγουρα, ούτε πολύ νωρίς θα είναι αρκετά βολικό καθώς είναι πιθανό να είναι στο πικ των συμπτωμάτων της εγκυμοσύνης αλλά ούτε και σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη καθώς θα νιώθει έντονη κούραση.

Στείλτε τις προσκλήσεις

Επόμενο στη λίστα σας είναι να ενημερώσετε τους επισκέπτες για την εκδήλωση στέλνοντας προσκλήσεις. Συμπεριλάβετε βασικές πληροφορίες όπως η ώρα, η ημερομηνία και η τοποθεσία, καθώς και λεπτομέρειες RSVP.

Αποφασίστε για ένα θέμα baby shower

Αφού ελέγξετε τα βασικά από τη λίστα σας, ήρθε η ώρα για το διασκεδαστικό μέρος – τον προγραμματισμό του πάρτι! Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχουν πάρα πολλές υποχρεώσεις, αλλά μια από τις πρώτες σας αποφάσεις μπορεί να σας βοηθήσει να υπαγορεύσετε τα υπόλοιπα: να επιλέξετε ένα θέμα.

Αν και σίγουρα δεν είναι απαραίτητο, πολλοί οικοδεσπότες θεωρούν ότι είναι χρήσιμο να έχουν ένα θέμα για το baby shower. Ένα θέμα βοηθά όλα τα άλλα να ενωθούν απρόσκοπτα, από το πώς θα φαίνονται οι προσκλήσεις σας μέχρι τα διακοσμητικά ακόμα και τα γλυκά.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.