Το πρωινό αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ημέρας ενός παιδιού, παρέχοντας την ενέργεια που απαιτείται για να ξεκινήσει τις προκλήσεις του σχολείου. Ένα καλά ισορροπημένο πρωινό γεύμα όχι μόνο θρέφει το σώμα αλλά και προωθεί το μυαλό για μάθηση και συγκέντρωση. Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινάει με τα πιο λαχταριστά νέα από τα παιδικά δημητριακά NESQUIK® και είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσουν όλη την οικογένεια!

Αρχικά, το πρωινό αναπληρώνει τα αποθέματα καυσίμων του σώματος μετά την νύχτα, ενισχύοντας τον μεταβολισμό και τη γνωστική λειτουργία.

Τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνονται από το πρωινό, ειδικά οι υδατάνθρακες, παρέχουν την ενέργεια που απαιτείται για τη διατήρηση των σωματικών δραστηριοτήτων και την πνευματική εστίαση κατά τις σχολικές ώρες.

Τα δημητριακά NESQUIK αποτελούν μια βολική και εύγευστη λύση. Με μια ποικιλία γεύσεων, ανταποκρίνονται σε διαφορετικές προτιμήσεις, ενώ εξασφαλίζουν ένα μείγμα βασικών θρεπτικών συστατικών όπως βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες. Είτε πρόκειται για προϊόντα ολικής αλέσεως είτε για μια έκρηξη απολαυστικών γεύσεων, αυτά τα δημητριακά προσφέρουν επιλογές που απολαμβάνουν τα παιδιά και οι γονείς εγκρίνουν.

Δεύτερον, ένα ισορροπημένο πρωινό σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αποτρέποντας τα ενεργειακά κολλήματα και τις εναλλαγές της διάθεσης

Αυτή η σταθερότητα συμβάλλει σε καλύτερες διαστάσεις προσοχής, βελτιωμένη μνήμη και βελτιωμένες ικανότητες επίλυσης προβλημάτων στην τάξη.

Οι προσφορές των δημητριακών NESQUIK ευθυγραμμίζονται απόλυτα με αυτές τις ανάγκες. Η καινούργια προσθήκη στην οικογένεια των δημητριακών NESQUIK® είναι πλέον γεγονός, αφού τα νέα NESQUIK® Crunchy Brownie κατέφθασαν και είναι έτοιμα να απογειώσουν το πρωινό μικρών… και μεγάλων!

Τώρα η λαχταριστή γεύση brownie συναντά τα τραγανά δημητριακά NESQUIK® και μαζί κάνουν το πρωινό… πιο απολαυστικό από ποτέ! Διατηρώντας τη διατροφική αξία των δημητριακών NESQUIK®, τα νέα NESQUIK® Crunchy Brownie περιέχουν δημητριακά ολικής άλεσης, ασβέστιο, σίδηρο και 7 βιταμίνες για ένα θρεπτικό ξεκίνημα  πριν το σχολείο. Ποιος θα μπορέσει να αντισταθεί;

Μαζί με τα καινούργια δημητριακά έρχεται και η νέα ανανεωμένη εμφάνιση των συσκευασιών NESQUIK®, NESQUIK® Choco Waves και NESQUIK® Duo, η οποία αναδεικνύει τις αγαπημένες γεύσεις μικρών και μεγάλων.

Με λίγα λόγια, το πρωινό κατέχει πράγματι έναν απαραίτητο ρόλο στη διαμόρφωση της σχολικής ημέρας ενός παιδιού. Τα δημητριακά NESQUIK ενσωματώνουν την ουσία ενός θρεπτικού πρωινού γεύματος με τις ποικίλες και πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά επιλογές τους. Με την ενσωμάτωση αυτών των δημητριακών στη ρουτίνα του πρωινού ενός παιδιού, οι γονείς παρέχουν τα θεμέλια για μια επιτυχημένη ημέρα μάθησης, ανάπτυξης και ολοκλήρωσης.

Όμορφα πρωινά… με τα ΝΕΑ δημητριακά πρωινού NESQUIK® Crunchy Brownie, για μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία!