Τα μικρά παιδιά έχουν ένστικτο, έχουν αφέλεια, αγάπη και χαρά! Υπάρχουν και αυτά που χρησιμοποιούν φράσεις που ακούγονται τρομακτικές και περίεργες. Γονείς μπήκαν σε διαδικασία διαλόγου προκειμένου να ανακαλύψουν τα πιο ακραία λόγια που έχουν ακούσει από το στόμα των παιδιών τους!

Το αποτέλεσμα που ακολουθεί είναι διασκεδαστικό και πολύ creepy!

creepy-kids-91

Είπε στον πατέρα του “Αντίο μπαμπά”. Του απάντησε “Οχι, λέμε καληνύχτα”. Απάντησε “Το ξέρω!Αλλά αυτή τη φορά είναι αντίο”.

creepy-kids-51

Στην ερώτηση ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κατακτήσεις ένα κορίτσι ο επτάχρονος απάντησε “Πες της να γίνει το κορίτσι μου αλλιώς δεν θα ξαναδεί τους γονείς της ποτέ ξανά”.

creepy-kids-17

Σε ηλικία 3 ετών ο μικρός και αθώος είχε στο σπίτι του μία γάτα που μόλις είχε γεννήσει. Ρώτησε λοιπόν τον πατέρα του αν θα μπορούσαν να φτιάξουν σταυρούς για αυτά τα μικρά και νεογέννητα. Καθώς ο μπαμπάς ξεκίνησε την κατασκευή ρωτάει ο πιτσιρικά “Δεν είναι πολύ μικροί”; Απαντάει ο μπαμπάς “Τι εννοείς”; Ο διάλογος συνεχίζεται με το παιδί να αναρωτιέται για ποιο λόγο δεν θα καρφώσουν τα γατάκια πάνω στους σταυρούς με τον πατέρα να τον κοιτάζει με τρόμο και να λέει οτι δεν πρόκειται να κάνουν κάτι τέτοιο!

creepy-kids-111

Κορίτσι σκέφτεται τα κύματα του αίματος να ορμάνε καταπάνω του!

creepy-kids-31

Μητέρα ξυπνάει και ακούει έντρομη την κόρη της να θέλει να της ξεφλουδίσει όλο το πρόσωπο!

creepy-kids-71

Αν και χαρούμενο παιδί, κατά γενική ομολογία, το αγοράκι ξεστόμισε την ατάκα “Μαμά, δεν θα μασήσω ποτέ τα κόκκαλά σου, το υπόσχομαι”.

creepy-kids-41

Η κούκλα του Τσάκι ζωντανεύει, κοιτάζει κατάματα το γονιό και το φωνάζει “Πέθανεεεεεεεεεεεεε”.

creepy-kids-21

Κόρη κοιτάζει το νεογέννητο αδερφάκι της και λέει “Μπαμπά είναι ένα τέρας. Πρέπει να το θάψουμε”.

creepy-kids-151

“Μπαμπά σε αγαπάω τόσο πολύ που θέλω να σου κόψω το κεφάλι και να το περιφέρω μαζί μου προκειμένου να βλέπω παντού το πρόσωπό σου”.

creepy-kids-141

“Πήγαινε να κοιμηθείς! Δεν είναι τίποτα κάτω από το κρεβάτι σου”, είπε ο γονιός. “Είναι ακριβώς πίσω σου τώρα”, απάντησε το creepy kid!