Κάθε γονιός αναζητά ασφαλή και εύχρηστα προϊόντα, που θα συντροφεύσουν το μωρό το πρώτο διάστημα της ζωής του. Όλα τα υφάσματα που έρχονται σε επαφή με το βρέφος πρέπει να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Φέτος, η μόδα παράλληλα απαιτεί leopard patterns σε διαφορετικές αποχρώσεις, τα οποία όμως όσα χρόνια και να περάσουν παραμένουν κλασική επιλογή. 

Νέα προϊόντα σε παραδοσιακό μπεζ και ανθρακί leopard pattern

Τα καταστήματα Τρίκυκλο δραστηριοποιούνται στην αγορά βρεφικών και παιδικών ειδών παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Είναι σε θέση να δώσουν πρακτικές λύσεις στους νέους γονείς που βρίσκονται συνεχώς αντιμέτωποι με καθημερινές προκλήσεις. Παράλληλα, διαθέτουν προϊόντα που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, όπως η νέα σειρά Classic Leopard της σουηδικής εταιρείας BabyBjörn.

Αν αναζητάς ένα μάρσιππο που θα κλέψει τις εντυπώσεις

-BabyBjörn Baby Carrier One

Είναι ένας άνετος και εργονομικός μάρσιππος με πολλαπλές θέσεις μεταφοράς. Έχει μεγάλη διάρκεια χρήσης, από νεογέννητο έως τα τρία χρόνια του μωρού. Στις τέσσερις θέσεις μεταφοράς συμπεριλαμβάνεται και αυτή της μεταφοράς στην πλάτη. Διατίθεται σε βαμβακερό (Beige/Leopard).

-BabyBjörn Baby Carrier Mini

Είναι ένας μικρός και εύχρηστος μάρσιππος για νεογέννητα έως και το πρώτο τους έτος. Ευκολοφόρετος με δύο μπροστινές θέσεις μεταφοράς, διατίθεται σε βαμβακερό ύφασμα, Beige/Leopard απόχρωση και σε ελαφρύ ύφασμα που αναπνέει, Anthracite / Leopard απόχρωση.

Αν αναζητάς ένα άνετο ριλάξ για το μωρό σου

Στα καταστήματα Τρίκυκλο είναι διαθέσιμο το BabyBjörn Bouncer Bliss.

Πρόκειται για ένα άνετο ριλάξ για να παίζει και να ξεκουράζεται το μωρό, δίνοντας στον γονέα την
ευκαιρία να κάνει ντους ή να προετοιμάσει ένα γεύμα. Οι κινήσεις του ίδιου του μωρού δημιουργούν ένα φυσικό λίκνισμα, οπότε δεν χρειάζονται μπαταρίες. Είναι ελαφρύ και αναδιπλώνεται, οπότε είναι εύκολο να μετακινηθεί. Διατίθεται σε βαμβακερό ύφασμα, Beige/Leopard απόχρωση και σε ελαφρύ ύφασμα που αναπνέει, Anthracite /Leopard απόχρωση.

 

Τα φυσικά καταστήματα “Τρίκυκλο” βρίσκονται στο Χαλάνδρι, την Αργυρούπολη και την Καβάλα, προσφέροντας συνεχώς έμπνευση στους νέους γονείς και δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν τα κατάλληλα προϊόντα για το παιδί τους. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.trikiklo.com θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ειδών.