Αν γνωρίζεις τις λέξεις low and slow barbeque τότε είσαι στο κατάλληλο άρθρο αφού στη καρδιά του Κολωνακίου και συγκεκριμένα στην αγαπημένη μας Σκουφά στον αριθμό 73! Η φιλοσοφία του αυθεντικού barbeque στο πιάτο σου προκειμένου να νιώσεις μια πρωτότυπη γαστρονομική εμπειρία. Θες να μάθεις περισσότερα για την έμπνευση της Παυλίνας Θανοπούλου και των Διονύση και Κωστή Μπάστια;

1.Στα custom-made καπνιστήρια καπνίζονται σε ξύλο οξιάς εξαιρετικά κρέατα, που συναντάμε στο barbecue του Αμερικάνικου Νότου, αλλά και τυριά, ψάρια & θαλασσινά. H chef Έλενα Καπέρδα συνδυάζει δημιουργικά το barbecue με την σύγχρονη γαστρονομία. Signature πιάτο το Black Angus Brisket (στήθος μοσχαριού), καπνισμένο πάνω από 10 ώρες, με πουρέ τοπιναμπούρ και gravy sauce.

Capture

2. Το μενού των ιδιαίτερων, συναρπαστικών γεύσεων εντυπωσιάζει, παραμένοντας ταυτόχρονα casual και φιλικό, όπως επιτάσσει άλλωστε και η barbecue κουλτούρα του Fine Mess.

Capture

3.O φιλόξενος, chic χώρος με σύγχρονη αισθητική, σας προσκαλεί από νωρίς με Lunch και Dinner menus, ενώ η μπάρα του Fine Mess ειδικεύεται στο bourbon και στα old-fashioned cocktails και προτείνει επιλογές κρασιών που εκπλήσσουν από τον παγκόσμιο αμπελώνα.

Capture