Τα μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους! Είναι ένα νόστιμο διάλειμμα από τη δουλειά σου αλλά και φυσικά ένα δεκατιανό που θα λάτρέψουν τα παιδιά στο σχολείο. Μη το σκέφτεσαι λοιπόν αυτά τα ιδανικά μπισκότα πρέπει να τα δοκιμάσεις γιατί χρειάζονται μόνο 3 υλικά. Και ποια είναι αυτά; Το μείγμα Easy Bake για μπισκότα από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου, λίγο βούτυρο και λίγο νερό! Μόνο; Ναι μόνο, άσε τα υπόλοιπα να τα αναλάβει το μείγμα Easy Bake!

Capture

Πιο συγκεκριμένα το έτοιμο μείγμα για Choco Chip Cookies με 3 απλά βήματα, λίγο νερό και βούτυρο, διευκολύνει την σύγχρονη νοικοκυρά στην κουζίνα της, δίνοντάς της τη δυνατότητα να δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα τα πιο νόστιμα, φρεσκοψημένα μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας.

Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου εμπλουτίζουν την πρωτοποριακή και άκρως επιτυχημένη σειρά μειγμάτων Easy Bake, με δύο νέα ολοκαίνουργια προϊόντα. Τα μείγματα για Choco Chip Cookies και για Προζυμένιο Ψωμί με λίγα μόνο υλικά και πολλή δόση φαντασίας, δίνουν σε μικρούς και μεγάλους τη χαρά να δημιουργήσουν τις πιο λαχταριστές αλμυρές και γλυκές συνταγές.